Mam AIDS

andy

Váš index telesnej hmotnosti (BMI) má hodnotu 24,0, čo znamená, že máte normálnu hmotnosť. Približné množstvo tuku vo Vašom tele je 28,9% z Vašej hmotnosti.
Nelka, vobec nepotrebujes dietu.

nellka

Jedlá po deťoch ešte dokážem nezblajznúť...horšie je to s našou špajzkou plnou sladkostí, sebe sa snažím nekupovať, ale deti toho majú a musí im s tým niekto pomôcť...:(
Andy, najhoršie je, že ja si až taká hrozná nepripadám, najviac ma trápi tá obr šunka na bruchu, to sa dá ťažko pekne obliecť, keď to furt vylieza von...Ale kašlime na to, keď chytím druhý dych, pustím sa do toho:)
Palomino, ten úvod bol vtipný:)
Aký pivný mozol si mala na mysli? Nevšimla som si, že by tu čosi také Vierka spomínala...
Tak ja už odchádzam, prajem vám dobrú noc!

vierka

Palomino,teraz si ma prebrala.To čo ťa napadlo,že má pivný mozoľ?vobec nemá brucho.má v pase 84 cm po schudnutí.A má tuším menej rokov ako tvoj.32

andy

No, 90-dnovka je dobra, ked si soma a nie v praci. Ja som si minuly rok povedala, ze teraz alebo nikdy!Uz som mala kvoli vahe depky, nemohla som si kupit pekne saty, lebo vo vacsich cislach ich moc nemali. No a ked som sa jedneho dna uvidela na fotke, tak som povedala Ty tucne prasa a dost!!!Vycapila som si tu fotku na chladnicku a zacala som s dietou a neverila som, ze to dokazem. Pri 90-dnovke ale prvy tyzden schudnes dost a tie jedla tiez neboli najhorsie-ked porovnam s kapustovou polievkou-brrr treti den som uz od hladu nevidela na oci... No a u vas su problem hlavne male deti, ktore musite krmit, vtedy je ozaj tazke drzat nejaku dietu a chce to pevnu volu a tu ja az tak pevnu nemam.

palomino

Cauko,
nellka, aj mna to presne napadlo, ze nashira ide dat ostihat polovicku hlavy:) Ale stale lepsie, ako kupovat tie plienky pre polovicku:))
Ja som dnes mala naservirovane ranajky aj s cerstvymi rozkami. Skoro som zabudla, ze je to take dobre, ked niekto ti nachysta. Aj ja som robila jablkovu strudlu, ako vierka jablkovy kolac. Dost sa ochladilo a dost fuci.
Susedkina mala este stale nebola vonku...Netreba niekde zavolat na nejaku detsku linku?:) Vierka, kolko rokov ma tvoj manzel, ze ma vypestovany pivny mozol?:) Asi ho pridobre krmis:)

vierka

Aj ja sa už pomaly odgúľam do postele.idem ešte pozrieť do kuchyne a hor sa do postele.Miláčik horí,idem mu podať čaj.pá zajtra.

nellka

andy, ma se.r.š:) Tak ja som ešte šatník nemenila, skôr veci dokúpila, aj ja by som mala rada tých 58kg, ale to je čistá utópia a ja to viem ,to by som musela inak makať, tak aspoň tých 62...
No, pôjdem už pomaly spať, aj keď budem o hodinu dlhšie/dúfam/, mojej malej sa začal meniť čas v hlavičke pred vyše týždňom/som to napísala ako maďar:)/, takže sa jej po novom bude lepšie zaspávať a lepšie vstávať. to je sranda, všimla som si to na nej už ako na malom bábätku, že sa jej posúva čas na letný a potom zase na zimný:)