Mam AIDS

vierka

Andy,dobrá si???!!!No ja za svet neviem prísť na chuť zelenine.paradajky mám rada,ale ostatné,no nemusím.ja to asi len spravím tak,ako som písala.ráno,obed večer,menšie porcie a cvičenie.

andy

A este ked je clovek starsi, tak sa chudnutie prejavuje na tvari, no nastastie nemam nejako moc vrasok, ale so vsetkym treba s mierou.

andy

Ja som po porode dost pribrala a mala som dlhy cas 73-76kg, pri vyske 160-ked som nasrata:)),inac 158:))Schudla som 12kg, teraz mam 63kg uz rok. Nie je to este idealna vaha, este mam 3kg nadvahy,ale ako som uz x-krat pisala na 90 dnovke, menila som cely satnik, tak som musela uz s chudnutim prestat a kazdy mi hovori, ze uz mi chudnut netreba, aj ked ja viem, ze treba. Tych 58kg by bolo super, aj by som to dokazala,ale povedala som si, ze najprv zoderiem saty, co mam teraz a ked budu nemoderne, tak zacnem opat chudnut :=>

nellka

Vierka, pred dvomi rokmi som mala o 14kg viac...ale to naozaj nebola moja váha, trocha som sa potrápila, tak čosi išlo dole...po nejakom čase som zhodila zase čosi, ale pod 66ku sa nepohnem, pokiaľ nezmením jedálniček/dlhodobo/ a nezačnem cvičiť.

nellka

to ma štve na tých cvičeniach, že najprv rozprávajú o tom, že sú to civky,kt. dokáže každý a potom prídem na to, že štvtinu dvd len pozerám, lebo to proste nespravím, ani čo by som sa poskladala, tie moje mľandravé svalíky...

vierka

Ja som cvičila podľa Sipeky,a fučať som nefučala,len som sa rehotkala,lebo som nevedela urobiť sviečku.Jáááá,čo som cvičila za školu.nemala som problém so šnúrou,mostíkom...

nellka

Andy, chce to odhodlanosť a to mne chýba...Nič nie je stratené ,len dúfam, že keď sa do toho nabudúce pustím, tak to aj vydržím dlhšie, ako týždeň.

nellka

Mať doma v obývačke telocvičňu by mi vôbec nepomohlo, lebo by to boli len ďalšie lapače prachu v chalupe:)
Tancovanie ma baví, možno by ma chytilo aj to aerobikové...len sama doma to budem praktikovať asi ťažko, ani neviem, či tu čosi také máme a hlavne, nemá sa kto starať o deti, starý je furt v robote.Ale raz si ten čas nájdem.
Lyžovať viem trocha, to ma celkom baví.
Vierka, mám asi 66kg a 166cm, takže štíhla som neni:)