Mam AIDS

mentollka

sage necitala si mail pozorne,ja som v prvom rade drevorubac,velmi zrucny a s dlhorocnou praxou,to zvaranie mi len dnes ponukli na UP ale uz teraz sa tesim,bude to moj druhy konicek.Uz sa tesim ako si v lete pozvaram napr.zabradlie na balkon,most cez rieku,pripadne valovcek pre prasa :-)

mentollka

No pekne ste to povedali,basnik by to krajsie nevedel :-)Ja som stastna ako blcha ze sme sa tu vdaka zahadnej ivetke a jej sibnutej teme zoznamili.Asi to tak malo byt,mne osobne asi panboh tymto chcel ukazat ako ma miluje a postavil mi do cesty (teda do monitora) take uzasne osobky ako ste vy vsetky.Dakujem ze ste a ze ste take ake ste.Vsetkym posielam pusu a objatie silne ako od drevorubaca.

mrvulka

no ja nemám slov.všetko bolo povedané a som tiež dojatá.A predsavzatie do ´dalšieho roka?aby sme sa stretli všetky,nie?čo vy na to?cez letné prázdniny u nás?Hm???????

sage

teda, chcela som povedat "tak je". vsetko suhlasi, co uz nashi napisala. som prestastna, ze mam take priatelky ako ste vy, ze si navzajom mozme pomahat, vypocut sa, spolahnut sa a opriet.
DAKUJEM VAM VSETKYM.
a zaroven myslim na tie, ktore tu s nami stravili par peknych chvil a z objektivnych alebo subjektivnych dovodov uz sem nechodia.
dievcata, nie aby ste si oplakali klavesnice, aby vam neskratovalo vedenie.

nashira

Tak uz ma ovanula sviatocna atmosfera. Skoda , ze nesedime za spolocnym narodeninovym stolom . Chcem Vam podakovat za vase prietelstvo a za to , ze ste. Dakujem za krasne chvile s Vami. Cely rok si myslim , ze to co nas spojilo byva hore:))) a , ze nic nieje nahoda. Ste uz sucastou mojho zivota.Prajem tejto teme nech trva kolko ma a nasim priatelstvam prajem nech ich zivyme a utuzujeme nadalej.Objimam Vas a cmuk na licko......som dojata /samozrejmee z toho co som napisala ...hahahaha/