sage necitala si mail pozorne,ja som v prvom rade drevorubac,velmi zrucny a s dlhorocnou praxou,to zvaranie mi len dnes ponukli na UP ale uz teraz sa tesim,bude to moj druhy konicek.Uz sa tesim ako si v lete pozvaram napr.zabradlie na balkon,most cez rieku,pripadne valovcek pre prasa :-)
No pekne ste to povedali,basnik by to krajsie nevedel :-)Ja som stastna ako blcha ze sme sa tu vdaka zahadnej ivetke a jej sibnutej teme zoznamili.Asi to tak malo byt,mne osobne asi panboh tymto chcel ukazat ako ma miluje a postavil mi do cesty (teda do monitora) take uzasne osobky ako ste vy vsetky.Dakujem ze ste a ze ste take ake ste.Vsetkym posielam pusu a objatie silne ako od drevorubaca.
no ja nemám slov.všetko bolo povedané a som tiež dojatá.A predsavzatie do ´dalšieho roka?aby sme sa stretli všetky,nie?čo vy na to?cez letné prázdniny u nás?Hm???????
teda, chcela som povedat "tak je". vsetko suhlasi, co uz nashi napisala. som prestastna, ze mam take priatelky ako ste vy, ze si navzajom mozme pomahat, vypocut sa, spolahnut sa a opriet.
DAKUJEM VAM VSETKYM.
a zaroven myslim na tie, ktore tu s nami stravili par peknych chvil a z objektivnych alebo subjektivnych dovodov uz sem nechodia.
dievcata, nie aby ste si oplakali klavesnice, aby vam neskratovalo vedenie.
Tak uz ma ovanula sviatocna atmosfera. Skoda , ze nesedime za spolocnym narodeninovym stolom . Chcem Vam podakovat za vase prietelstvo a za to , ze ste. Dakujem za krasne chvile s Vami. Cely rok si myslim , ze to co nas spojilo byva hore:))) a , ze nic nieje nahoda. Ste uz sucastou mojho zivota.Prajem tejto teme nech trva kolko ma a nasim priatelstvam prajem nech ich zivyme a utuzujeme nadalej.Objimam Vas a cmuk na licko......som dojata /samozrejmee z toho co som napisala ...hahahaha/