je to pravda o akné?

Príspevok v téme: je to pravda o akné?
lolilo

používal som tie čistiace veci na pleť ako clean a clear a tak mam mastnu plet teraz si umývam len rano a večer a mám omnoho krajšiu pleť a robí sa mi menej akné ako predtým...len velmi dlho sa mi hoja tie staré vyrážky podkožné alebo aj normalne cervene flaky po vyrážke mi tam dlho ostanu čo nato?..prosim poradte..

----------------------------
www.zdravie.sk
Stručný článok o www.zdravie.sk

pentium

klara16 tak v tom sladkom mas teda vazne pravdu...ale pomoze aj stredne silna dezinfekcia tvare a starostlivost o nu.

klara16

Nepomylila som si to, aj nasvetlejsie odtiene Rimmel make-upov su pre mna(a ako pozorujem v okoli-aj pre velke mnozstvo dievcat ine make-upy) prilis tmave, mimochodom kazda znacka si odtiene znackuje inac...a tester je dobry aj na to, ze zistite ci make-up kryje a nerobi smuhy, reklama vam nic zle neprezradi. z vlastnej skusenosti mozem potvrdit, ze Toleriane od La Roche posay silno kryje, ale zas maju odtiene do oranzova, prinajmensom odtien 13, ktory vyzera katastrofalne. ja som sa s akne svojho casu zmierila, a to som mala tazsiu formu. momentalne vyzeram vynikajuco v porovnani so situaciou predtym, pomohol mi moc, vsimla som si, ze sladke akehokolvek druhu a rypanie do vyrazok akne ocividne zhorsuje

pentium

ano ,klara,primerie....
inak este k tomu rimmelu,aj tento druh ma tmavsie odtiene ale co sa tyka 102,103,a vyssie...
100,101 su blede odtiene.

klara16

inac chcem podotknut, ze Rimmel ma relativne tmave odtiene make-upov, suvisi to s vsugerovavanim trendu solarii, takze bez testera nekupujte

pentium

nechcem tu teraz viest s tebou nejaku podla teba fyzikalnu vymenu nazorov a dokazovani.Predovsetkym si myslim ze v tomto ide skor o chemiu ako o fyziku,ale nechajme uz radsej tak...

pentium

ok klara,ja ti tvoje skusenosti neberiem,...a vysedavam za pocitacom tolko lebo som aj trochu chory....takze tak....

klara16

pentium:
1.pozri sa ze som pisala "z fyziky", otvor oci.
2.pokial olej rozriedis vodou, tak pri nanasani na tampon si prst nedostanes stale rovnaky pomer vody a oleja, pretoze voda je sudrzna kvapalina, zatialco olej nie.
3.skupenstva latok sa radia hlavne do FYZIKY(sleduj, pisem to tak ako predtym-cize spravne :D) resp. k fyzikalnym vlastnostiam, v chemii ide hlavne o reakcie reaktantov na produkty, k comu pri zmiesani vody a oleja samozrejme nedochadza.
4.moje znamky zo slovenskeho jazyka a osobitne pravopisu su vysoko napriemerne, kedze citam dost knih
5.a myslim ze skusenosti s liecbou akne mam nepreberne vela, minimalne tolko co ty, len nemam tolko casu vysedavat ze pocitacom