je to pravda o akné?

Príspevok v téme: je to pravda o akné?
lolilo

používal som tie čistiace veci na pleť ako clean a clear a tak mam mastnu plet teraz si umývam len rano a večer a mám omnoho krajšiu pleť a robí sa mi menej akné ako predtým...len velmi dlho sa mi hoja tie staré vyrážky podkožné alebo aj normalne cervene flaky po vyrážke mi tam dlho ostanu čo nato?..prosim poradte..

----------------------------
www.zdravie.sk
Stručný článok o www.zdravie.sk

lolito

kladka ja viem...jeden som mal týždne a bol taký istý raz mensi raz vacsi ...a včera sa mi stalo že sa mi tam spravila biela bodka a navrel mi som len kusom vytlacil a boom :D ...zrkadlo krvave a biele :D

kladka

a lolilo...na tie podkozne ti skor zaberie pytiol ak mate...a ak nie skus potriet alpou...hlavne nevytlacaj a nechytaj...niektori ludia si myslia ze hnis sa musi nejako dostat von ale on sa moze aj vstrebat..cize ked sa toho nebudes zbytocne chytat zmizne to aj same...

lolito

ne neobsahuje.. ale neham tak ci sa to zmensi aspon :) ...a ina fajn plet už mám flaky vobec a po bokoch miznuu ....tak fajnee :)

pentium

lolito,pastu si mozes dat na vyrazku,ky.Ale nebude to mat vyznam ak nebude obsahovat zinc sulfate.Kukni v ingredienciach,ak obsahuje ,ma to vyznam.Zinc sulfate je antibakterialna zmes.