je to pravda o akné?

Príspevok v téme: je to pravda o akné?
lolilo

používal som tie čistiace veci na pleť ako clean a clear a tak mam mastnu plet teraz si umývam len rano a večer a mám omnoho krajšiu pleť a robí sa mi menej akné ako predtým...len velmi dlho sa mi hoja tie staré vyrážky podkožné alebo aj normalne cervene flaky po vyrážke mi tam dlho ostanu čo nato?..prosim poradte..

----------------------------
www.zdravie.sk
Stručný článok o www.zdravie.sk

pentium

toto je sila doxybene poznam preto(a aj mnohe ine lieky)pretoze hodim na zfravotnicku skolu a tam sa o liekoch ucime...takze neviem o co ti ide....,mozno mi len zavidis....:D,a nehovoriac o tom ze aj moja rodina a aj ja sme pouzivali uz straaasne vela liekov a proste sa v tom vyznam,takze nezavid,uc sa aj ty a budes mudra!!!

totojesila

tak ale vzdy sa to zacalo nejakym dalsim ,,zazrakom,,
nie je aj tea tree oil nejaky dalsi kratkodoby zazrak?...

pentium

totojesila,je to preto ze tie lieky a spominana urinoterapia mi zaberali iba isty cas,potom som presiel na obycajny HaS a stal sa zazrak,objavil som tea tree oil,ktory ma sirokospektralne ucinky,ano.aj ja som mal strasnu plet,ale uz tie"zle casy"su za mnou.

totojesila

uz dlhsie chodim na toto forum ale vzdy sa na niektorich dokazem tak zasmiat az mi je zle...
najma taky pentium....
viem ze este asi pred dvoma mesiacmi tu vystonaval aku ma strasnu plet a ze mu nic nezabera a je zufaly a zrazu tu rozdava ,,rady,, na vsetky strany...
a este som si vsimla ze do roznych tem o akne dava prispevky typu ..nic mi dlho nezaberalo az som objavil urinoterapiu...a v dalsej teme zasa...az doteraz som mal strasnu plet ale objavil som zinerit....potom je to zasa skinoren...
:D:D:D...teeda tak neviem co si mam o tom mysliet....

pentium

doxybene je sirokospektralne teracyklinove antibiotikum,pouziva sa na syfilis pri alergii na penicilin,sinusitida,zapal stredneho ucha,chlamidia,trachom,infekcia zenskych pohlavnych organov...
Vyznamny je jeho ucinok najma na chlamydie a mykoplazmy.Roaccutane je iny liek.

cedric

Pentium pocuj vcera som mal rozhovor s jednou kamoskou a ta mala take zle a vela a ze jej kozna dala doxibene tablety a za 2mesiace jej vsetko zmyzlo uplne peknu plet ma teraz tak co ty nato?tie tablety su ako roakutan?

cedric

Pentium cavko :) tak umna tie cervene sa akosi zmensuju mam taky pocit a ani vyrazka sa mi teraz cez noc nespravila :)pocuj beriem ten zinok 3krat denne.musim ho brat presne v urcitych casovych hodinach?tie tablety sa nemaju brat na lacno lebo teraz napr mam hlad no som vstal a zobral jednu tak mi porad :)

pentium

nemal by si jest:grapefruity,mlieko,mliecne vyrobky,vyprazane jedla,cokoladu,sladkosti,kofolu a ine malinovky,tropicke ovocie,konzervovane jedla,polotovary,jedla v ktorych sa nachadzaju spalene tuky.
mal by si jest zeleninu,pit caje,pitny rezim-voda,cesnak,cibula,celozrnne pecivo,potraviny neobsahujuce spalene tuky a cukry,kartenoidy(vitamin A),.Ak chces jest aj maso,tak jedz len rozhodne chude...