Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

je to pravda o akné?

Príspevok v téme: je to pravda o akné?
lolilo

používal som tie čistiace veci na pleť ako clean a clear a tak mam mastnu plet teraz si umývam len rano a večer a mám omnoho krajšiu pleť a robí sa mi menej akné ako predtým...len velmi dlho sa mi hoja tie staré vyrážky podkožné alebo aj normalne cervene flaky po vyrážke mi tam dlho ostanu čo nato?..prosim poradte..

----------------------------
www.zdravie.sk
Stručný článok o www.zdravie.sk

pentium

tea tree oil sa nezriedi s vodou uplne,ale bude to v lepsej konzistencii,ked sa bude podavat aj s vodou ako cisty,klara 16 a ty si mala kolkatku zo slovenciny???tipujem tak stvorku,patku,lol...

kladka

ozaj pentium..je ti dobre?.."D...ako chces tea tree oil riedit vodou?:D:D:D....asi sa pochcim z toho tu..booze ludia neverte vsetkemu co sa tu popise prosim vas ....

klara16

Haha, pentium, co mas z fyziky? tea tree olej mozes kludne doliat vodou a "rozriedi" sa ti asi tak, akoby si nalial vodu do obycajneho oleja :DDD pan odbornik

cedric

tak oki potriem ale len trosicku bo sa toho uz az bojim aby mi som to neprehnal a aby neostali neake salene flaky na tvary :P

cedric

Pentium ale fakt ces povedat ze po styroch dnoch ti zmyzli vyrasky?si mal aj take podkozne velke?ci len prdky take smarkate?ved to je zazrak to mne sa urcite nestane.mne to bude asi tak mesiac trvat juj keby len mesiac prosiiiiiiiiim.dnes uz skoro 2litre toho caju soom vypil.tak ten teatreeoil si dam as niekedy zajtra ked sa zobudim ok?:)

pentium

no mne zmizli vsetky po takom 4.dni,.
Tea tree oil je silny na pouzivanie celej tvari...
Pri prekroceni priemernej davky moze vzniknut dermatitida.Ale neboj,ked budes uzivat normalne,t.j natierat si trosku max.2 x denne,tak nic sa ti nestane...heh...
len si tam toho vela nekydaj....:D