je to pravda o akné?

Príspevok v téme: je to pravda o akné?
lolilo

používal som tie čistiace veci na pleť ako clean a clear a tak mam mastnu plet teraz si umývam len rano a večer a mám omnoho krajšiu pleť a robí sa mi menej akné ako predtým...len velmi dlho sa mi hoja tie staré vyrážky podkožné alebo aj normalne cervene flaky po vyrážke mi tam dlho ostanu čo nato?..prosim poradte..

----------------------------
www.zdravie.sk
Stručný článok o www.zdravie.sk

klara16

inac to o tom zinku mi tvrdila kozna...ale teraz som pozrela temu kde RNG tvrdi ze Zn predchadza tvorbe DHT...ja sa az tak hlbkovo v tom sprtat neviem.

klara16

cedric:ovocie by si nemal vynechavat, ja viem, ze dnes je uz vsetko striekane, ale citrusy a spol. duplovane.
pentium:je pekne, ze tak ovladas google, ale mam skor dojem, ze zinok nepotlacuje tvorbu dihydrotestosteronu, to dokazu hormony. zinok zabranuje tomu, aby uz vytvoreny DHT(pozn.:aby si ma ako naslovovzaty odbornik na pravopis nezvozil-tu skratku som si vytvorila svojvolne:) ) nedrazdil mazove zliazky, nie?

pentium

ano davaj si to samozrejme podla svojej potreby.Ak by ti to zacalo skodit(keby ti to velmi vysusovalo,a pod)tak to pouzivaj menej krat.

cedric

Pentium ten teatreeoil si mozem stale davat?napr teraz sa chystam do sprchy a umyjem hlavu a potom tvar a dam si na vlhku tvar tak jemne toho olejceka a potom jemnucko niveu lebo ked si ju nedam tak sa mi velmi vysusi tvar taku bielu mam na niektorych miestach tak mozem to tak spravit lebo sa chystam na vylet dnes takze tak co ty nato?

pentium

oprava:mal som okrem akne aj ine diagnozy.Akne mi uz zmizlo ale tie diagnozy s tymi sa este aj teraz popasuvam,takze tak.

pentium

pretoze som nechcel brat roaccutane,moja kozna doktorka mi navrhla len tento jediny sposob,a ja niektore lieky nemozem pretoze som na ne alergicky.A mam teda aj okrem akne aj ine diagnozy a to ovela zavaznejsie ako je akne.

totojesila

ja sa ucim dost neboj sa...aj ked nie zrovna zo zdravotnickeho prostredia ale kebyze si chces pokecat o prave alebo historii mozme zacat...
ale ked uz mas take vedomosti preco si svoj problem nevyriesil uz davno?