je to pravda o akné?

Príspevok v téme: je to pravda o akné?
lolilo

používal som tie čistiace veci na pleť ako clean a clear a tak mam mastnu plet teraz si umývam len rano a večer a mám omnoho krajšiu pleť a robí sa mi menej akné ako predtým...len velmi dlho sa mi hoja tie staré vyrážky podkožné alebo aj normalne cervene flaky po vyrážke mi tam dlho ostanu čo nato?..prosim poradte..

----------------------------
www.zdravie.sk
Stručný článok o www.zdravie.sk

kiki

lolito...fliaciky po akne miznu dlho...chce to nejaky cas aj niekolko mesiacov a zinok je dobry na plet, na vlasy aj na nechty

pentium

lolito Na pokozke (na tvari,ramenach a dekolte),kde su vyvinute mazove zlazy sa nenachadza pri znizenej imunite dostatok bielych krviniek v pokozke ,tak tam vznikaju zapaly kvoli upchaniu por ktore sa upchavaju kvoli nadmernemu vyhadzovaniu rafinovanych,spalenych tukov,ktore telo sa snazi aj touto cestou zbavit.

lolito

takže ist do lekarne a kupit zinok v tabletkach? ...a ked ho budem mat to znamena ked sa mi teraz urobi len občas nejaka vyrážka tak potom sa mi nebude žiadna robiť? alebo čo???...

lolito

zdravím pentium ...načo je dobrý ten zinok v tabletkách?...alebo šumivý?...niekto mi to už odporučil ale neviem...porad

cedric

Pentium cavko :) tak po tom teatreeoil sa mi na tych cervenych robia take biele a uplne lahko to ide von takze si myslim ze je to super zatial.ked to vyjde tak potom by sa to malo aj zahojit no nie?zacina to fungovat asi :) a tesim sa z toho a dakujem

cedric

Klara ahoj takze ovocie ani nemam konzumovat vobec?no ja by som povedal ze moja kozna robi na mne pokusi a nie ma lieci.zato uz koncim s nou.nekolko tisic ma to stalo a prd z toho lebo sa mi tvar zlepsila cez leto a teraz sa zase zhorsila omnoho.

klara16

aby som nezabudla, pre istotu sa vyvarujte grapefruitov, pomela a i spol. su dovazane, velmi striekane, a podla mojej koznej vobec najagresivnejsie ovocie na trhu. ja som skoncila so silnou alergickou reakciou ktora vyzerala ako akne III.stupna, uz to nastastie preslo
P.S.nedovolte koznej aby na vas experimentovala "lekarskou kozmetikou" a kratkodobymi antibiotikami, poziadajte o rozbor z vyteru vyrazky