je to pravda o akné?

Príspevok v téme: je to pravda o akné?
lolilo

používal som tie čistiace veci na pleť ako clean a clear a tak mam mastnu plet teraz si umývam len rano a večer a mám omnoho krajšiu pleť a robí sa mi menej akné ako predtým...len velmi dlho sa mi hoja tie staré vyrážky podkožné alebo aj normalne cervene flaky po vyrážke mi tam dlho ostanu čo nato?..prosim poradte..

----------------------------
www.zdravie.sk
Stručný článok o www.zdravie.sk

cedric

ethel poviem ti ze kazdy tu nieco radi a radi a keby som to mal vsetko skusat tak som pokusny kralik.co som uz aj bol moja kozna to somna spravila.ja raz verim ze to bude lepsie no niejeto :( je to tak zle ....

ethel

moja kamoška si na také "bunče",ktoré sa nedajú vytlačiť dáva ichtiol a ten jej hnis vytiahne..potom to suší benzin alkoholom

cedric

Pentium a mal si aj ty take vyrazky v ktorych bol sami hnis?proste to vypali na zrkadlo.zmyzli ti a teraz uz nemas ani cerveny flek vobec na tvary?tebe to zmyzlo za kratky cas ze.mne kym to zmyzne no ked vobec zmyzne :(((((ale ked pouzivam teatreoil tak vyrasky idu ovela lahsie vono no mam potom cerveny flek :,(

cedric

ethel a ten benzin alkohol kolko stoji?a to normalne popytat ze mate benzin alkohol?nema to neaky iny nazov?ako vies ze to pomoze na taku buncu?a ked mam mastnu plet tak aky piling a odkial je to dobre?

cedric

Pentium naco si to chces kupit ked tvrdis ze sa uz mas akne za sebou hmm?robia sa ti nanovo vyrazky?a bunca to je velka podkozna vyrazka v ktorej je sami hnis ja to tak volam