už mám predmenštruačné symptómy.lenže už mi to čakanie lezie na nervy. gynekologička mi pichla vyvolávačku ale stále nič. ak viete tak poradte čo by som mohla ešte spraviť aby som to už konečne dostala.poradte hocičo...diky moc
Ako si vyvolať menštruáciu?
ahojte mám 12 rokov.. a velmi ma trápy že už asi 1-2 roky mam výtok .. a asi predvčerom ma strašne začalo bolieť brucho a kríže ... ale menzes nikde . Velmi ma trápy lebo už ma nebavi čakat z bolestamičomam robiť..:( :( prosím pomožte mi .:D
lulu: injekciou od lekara
Ahojte.
Chcela by som od Vás radu. Menzes mi mešká už dosť dlho ale tehotná nie som... Ako sa dá vyvolať ? som už dosť dlho v strese.
Prosím poradťe
kiiiiika na oddialenie sú aj tabletky, ktoré ti predpíše gynekológ, ja som mala Lutenyl, i keď neviem, či je to dobré v tvojom veku...
to je predsa jednoduche ja vztahnem spunt
a tecem jak zarezana , prskam a prskam
a tece a tece 0 pozitiv a to ked mam este nizky tlak pri visokom stromi padaju
oddialit ho mozes ked budes jest velacitronu a vsetkeho co obsahuje vitamin C
Ahojte mam 11 a menzes som dostala bohuzial ked som mala 10.Teraz idem ku sesterke a na prazdniny a tentio mesiac som ho este nemala a nechcela by som ho matpri nej neda sa nejako vyvolat alebo oddialit prosim poradte som zufala :(
Ahojte, tiež som sa nedávno pasovala s meškajúcou menštruáciou a pomohol mi bylinkový čaj v kombinácii Alchemilka, Materina dúška, Medovka a kvet Myšieho chvostíka. Okrem toho sa pridávam k odporúčaniu od Luuu, tanec a vykašľať sa na stres :)
Ahojte, mne na vyvolanie menzesu pomaha 4dcl cerveneho vinka alebo disco, tam pohybem trosku panvou a menzes sa dostavi este v ten vecer ani neviem ako :)) a podstatne je , vynechat stres , pretoze sa este viac oddiali:)