Poprosila by som Vas, ktori mate skusenosti s liekmi proti depresii Anafranil, ake ste mali neziadujce ucinky, menila som si Seroxat, ktory mi nevyhovoval a lekarka mi predpisala Anafranil, medzi inym neziaducimi ucinkami sa z nich vraj pribera, napiste mi prosim ake mate s nim skusenosti. Dakujem.
Depresia a panicka porucha
Ako sa to vezme ze prvykrat, zacalo to pred dvoma rokmi, brala som ,lieky, potom som bola rok nemozem povedat ze ok, ale zvladala som to a teraz sa to zas strasne zhorsilo, berem uz druhy mesiac LENUXIN a pre moj klud mam stale v kabelke Frontin.. Co presne beries ty?
ospravedlnujem sa za rovnaky prispevok, ked to tu obnovim odosle sa to este raz
ja 24 .. a to som si nikdy nevedela vysvetlit ze preco sakra, sak mam este malo na to aby som takto prezila zivot a aj to ma podporilo v tom aby som bojovala, chcem uz dni zit a nie ich prezivat, tesit sa na vecer kedy konecne zaspim,,
rena a zozeniem to normalne v lekarni???a uzivala si to spolo s coaxilom?nebude si to nejako skodit?ked to budem uzivat spolocne??
gugugu teraz od aprila uz vymenne listky netreba vezmi si kartu a chod sam odseba...
zdravim, chcem sa spytat, ci treba ist najprv normalnemu obvodakovi a ten ma niekam posle, ale mam ist rovno k psychologovi alebo psychiatrovi? vobec neviem ako to chodi.. ale nerada by som isla k nasmu obvodnemu :(
Skus to Stressease, ked som ho brala, citila som sa najlepsie odkedy som mala diagnostikovanu tuto poruchu. Su tam B-cka, ale aj mineraly, ktore pomahaju pri nasich problemoch - skus pozriet sem: www.prirodna-lekaren.sk
potockova plne ti rozumiem,..ja pokial som doma nie sama tak je mi celkom fajn.ale akonahle ostanem sama je to horsie a hlavne ked mam dakam ist...veru je to smutne ze by sme si mali uzivat zivot a bavit sa a nas postihne toto ale tak choroba si nevybera ale sak neboj my ju porazime :)) mas to prvykrat??uzivas daco?
rena aj mne chuti zeleny caj dokonca su rozne prichute ktore mi chutia ale tentokrat som ostala verna len klasickemu zelenemu caju bez prichute..cole,kave a vsetkemu s kofeinom sa veru vyhybam aj ja...
a skusim teda tie vitaminy B...to kludne stacia i tie bkomplex?take som uz kedysi uzivala...
ja 24 .. a to som si nikdy nevedela vysvetlit ze preco sakra, sak mam este malo na to aby som takto prezila zivot a aj to ma podporilo v tom aby som bojovala, chcem uz dni zit a nie ich prezivat, tesit sa na vecer kedy konecne zaspim,,
potockova tak ja som sa toho radsej vzdala,aspon si setrim zdravie a usetrim eurace:DD...mam 23a ty?
RNG denne si dam jednu salku zeleneho caja snad mi ta troska kofeinu neuskodi..
a ten vitamin stress b nieje nejaky skodlivy?chcela by som ho skusit.na prechadzky sa snazim chodit aj na dlhsie a myslim ze mam okolo seba dost optimistickych ludi...ja som celkovo taky blazonko ze robim stale somarinky a rada sa smejem cize pokial sa necitim uplne zle alebo mi nepride zle tak mi je fajn a snazim sa smiat sa...ale samozrejme pridu namna i tie depky ked si myslim ze je vsetko zle ze sa neuzdravym atd atd...