Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Po kolkych dnoch zistim ze som tehotna?

Súvisiaci obsah

mimmmka

lulu24, je to mozne.. ak si otehotnela minuly mesiac. Aj ten najspolahlivejsi test ti to ukaze az po 5-6 dnoch, najpravdepodobnejsie az 1-2 dni po meskani menstruacie.

juraj 81

Dievčatá,ženy davajte POZOR ako to tu čítam,som zhrozeny,prečo sa tak bojite,dnes tie 15-16 neporozpravaju sa s rodicmi,kamoskami ako na to,preco si davat pozor,poznam to z mojho okolia.Blazniva doba,kym rostiahnete nohy,budete to robkat bez ochrany,polozte si zakladnu otázku JE TEN SASO CO TO DO MNA IDE STRKAT FAKT ZODPOVEDNY, odpoved vyzera asi takto,Ochrana ochrana ochrana hoci aky druh, MYSLITE NA SVOJU BUDUCNOSŤ !!!

DESmodka

budem hnusna, ale tak ti treba... uz to tu bolo spominane x krat... naco sexujete ked to neviete?? ... mate 15, ked sa viete takto bavit, tak ja nasledky znasajte!!!

silvia52

prosim pomozte mi mam 15a sm mala pohlavny stika si ped tyzdnom aa stale mi enchodia krami a to som ich amla dostat uz pred tyzdnom prosim pomozte co maa robyt ale rychlo proim

silvia52

prosim pomoztemi mam 15 a mala som pohlavny stik asi pred tyzdnoma stale mi enhcodi mensuacia uz je to asi tak tyzden co som to amla dostat pomozte prosim rychlo

Najčítanejšie články