Po kolkych dnoch zistim ze som tehotna?

Súvisiaci obsah

lul242

ahojte, chcela by som sa opytat ci je mozne aby mi meskala menstruacia (v pripade tehotenstva) aj ked som mala pohlavny styk v den kedy mi mala prist.. meska mi uz 8 dni.co nie je u mna bezne..za odpoved dakujem

mimmmka

cicina, HCG je hormon, ktory sa v zene "nachadza" iba ked je tehotna.

a kamilka, na tych testoch je to sice napisane ale velmi by som tomu neverila. Vtedy je hladina toho hormonu taka nizka, ze to este test nemusi zachytit a potom ma babula o prekvapko postarane. Najlepsie je testovat sa az ked meska menstruacia, vtedy je uz presnost testu ovela vyssia.

lenuliatko

pravdepodobnost je velka ved otehotniet nemusis len pocas plodnych dni ale aj pocas neplodnych mozes.naco to robite bez ochrany ked dieta nechcete?

cmucinka

3 dni po menstruaci som mala sex pri ktorom moj sexualny partner erekcjoval do mna.....aka je pravdepodobnost ze som tehotna, pomozte prosim

kamilka

prosim vas kocky ak 15-rocna čaja vie sexovat a neboji sa pripadne nevie ake to ma a moze mat naledky tak potom neviem ako jej pomozeme cez net hehe chapem vsetko ale toto nepochopim ...
a mimka na kazdom teste mas napisane ,ze po 5 dnoch po styku zistis ci si alebo nie si tehotna

cicina

mimmmka..dakujem velmi pekne.....HCG.co to je?...neviem toho vela..takze inac z kyrvnych testov sa to neda ..fajn no....

mimmmka

cicina:)) podla mna ak ti nebudu robit vysetrenie na HCG tak by nemali ako zistit, ze si tehotna.. teda aspon ja o tom neviem.

vikuska, Tvoju dr bude urcite niekto zastupovat. Zvycajne to maju na dverach napisane, ze kto. Tak sa skus pozriet.

cicina

ahojte..poradite mi..nejde o to ze sa bojim ze som tehotna..ide o moju zaujimavost..ze ci sa da zistit z beznych krvnych testov ci som tehotna?niekto vravi ze ano niekto nie....testy su zamerane na traviace ustroje.aj pecen..da sa s toho zistit??....neje to gynekologicke vystrenie...co myslite???..dakujem

vikuska

Ahojte. Kto by mi vedel pomoct okrem mojej gynekologicky, ktora je na dovolenke?
Mam pretrvavajuce nie velmi silne bolesti v podbrusku a na pravej vonkajsej strane posvy. Nie je to palenie, je to bolest, hlavne ked stisnem zvierace. Nejak mi nevadi ta bolest, ale citim to. Na vysetrenie idem az za dva tyzdne. Myslela som, ze to je dlhodobe prechladnutie, ale nie som si ista a mam z toho obavy... Dakujem vopred