Po kolkych dnoch zistim ze som tehotna?

Súvisiaci obsah

wwwww

nataska a preco by to malo byt nebezpecne? Ked ta to tak trapilo, tak si mu to nemala dovolit...Otehotnenie pocas menzes je velmi malo pravdepodobne. V kazdom pripade pouzivaj gumu, aby si neprisla do druheho stavu a je jedno, v ktorom dni cyklu si. Inak, pocas menzes je pri sexe vacsia sanca, ze zena chyti zapal alebo infekciu, preto treba chlapa poslat do sprchy alebo pouzit kondom, kvoli zvysenej bezpecnosti pri praci (aby si nechytila infekciu). Maternica je jedna velka rana pocas menzes, tak treba davat bacha.

mirka 23

Opakujem ešte raz. Plodný deň je v strede cyklu. Cyklus sa začína prvým dňom menštruácie, takže tehotná nemôžeš byť.
Predtým ako ideš sexovať, tak si to aspoň naštuduj.

nataska19

Sex pocas celej menstruacie! Je to moc nebespecne ked sa do mna vystriekal pocas menstruacie?? Aka je pravdepodobnost ze som tehotna? Ako to je z mimomaternicovym tehotenstvom? Mam ist hned k lekarovy?? Dakujem

lenuliatko

den nieje prvada ze cez neplodne dni sa neda otehotniet.da sa len je mensia pravdepodobnost.baby nespoliehajte sa na plodne a neplodne dni.to je vam tak zatazko sa chranit?daj par korun na kondomy alebo na hak?
nikituska:myslism ze to mas zo stresu.ak ste sa teda chranili a neurobil sa do teba.

nikituska

Ahojte, chcem sa spytat, ci mozem byt tehotna, ked som naposledy spala s mojim priatelom pred dva a pol mesiacom a odvtedy som uz mala dva razy menstruaciu, ale teraz mi uz meska tyzden,pred dvomi mesiacmi som cestovala do zahranicia a teraz tu studujem, tak mozno je to aj preto, ale aj tak sa velmi bojim.....tehotensky test som si robila este predtym, ako som odisla a bol negativny, myslite, ze to moze byt aj zo stresu

den

Pred mennstruaciou su neplodne dni a cez neplodne dni nemozes otehotniet, takze v pohode, iba ak by si mala zle naznaceny den, kedy si mala poslednu menstuaciu a zle si to vyratala a ak mas dlhsi cyklus, tak menstruacia nastane 14 dni po ovulacii, ak mas lutealnu fazu 14 dni:)