Po kolkych dnoch od pohlavneho styku mi test ukaze ze som tehotna?
Po kolkych dnoch zistim ze som tehotna?
farmaceutka, no dnes kupila dva testy ale oba rovnake prvy bol pozitivny a druhy negativny.
janko hrasko, ved si kupte zo dva testy v lekarni, niektore su velmi dobre citlive. ak budu negativne, tak nie ste v tom...
ahojte. s priatelkou sme mali naposledy sex asi pred troma tyzdnami cca, dnes bola u doktora s kamoskou a nechala sa tiez presetrit spravila test a bol negat., no pan mudry doktor si nebol isty a nevedel ci sa test podaril alebo nie, objednal ju na sono, berie pravidelne antikoncep. je mozne ze je tehotna? mala uz aj menstruaciu ale tvrdi ze taku "slabu"
boze ked to tu tak citam,zabky kolko mate rokov?skuste sa najprv pytat a pak sexovat!a ne opacne?citajte tie trapne otazky!ved nezijeme stp rokov za opicami!a v dnesnej dobe?otazka tipu:ukaze test hned po styku ci som tehotna?chce to rozum a pak sexovat
nie ze ma pravidelny cyklus, ale vtedy, ked si vie tie neplodne najst a v tom je rozdiel.
ale to treba studovat v prirucke symptotermalnej metody a tam su vysvetlene aj nepravidelne cykly aj pocas dojcenia a pred menopauzou.
Je to narocnejsie pocas nepravidelneho cyklu, ale ked si vies urcit ovulaciu, tak vies, ze za tym mas cca 14 dni do menstruacie a tam su tie dni neplodne.Mne sa striedaju kratke a dlhe cykly a viem sa v nich orientovat, dokonca na den presne si urcim ovulaciu niekedy na den hore dole.A v pohode..
Davam si hlavne pozor na tie neplodne pred ovulaciou..to je uz tazsie:)Ale vychadza to.
Pocas neplodnych dni je zena neplodna iba za predpokladu ze ma pravidelny cyklus..
lenuliatko..ty si otehotnela pocas neplodnych dni?Ja teda nie a ani nikto iny.
Len tesne pred plodnymi dnami mozes mat na krcku uz pritomnost plodneho hlienu a ani o tom nemusis vediet...cize uz zacali plodne dni, ked uz spermia prezije v hliene a docka sa vajicka a teda dojde k pocatiu a tak dalej...
Najbezpecnejsie neplodne dni su po ovulacii najlepsie pockat 4 dni a potom fakt neotehotnies az do nasledujucej menstruacie.
Neplodne dni pred ovulaciou..tie su zradnejsie, ako som pisala vyssie..uz sa moze vytvorit hlien....myslis, ze su neplodne a sup..uz boli vlastne plodne..takze jedine tak.Na ujasnenie predovulacnych kvazy neplodnych dni.
Tak zacni brat hak alebo nech to do teba nenalozi...Ked musis tak musis? Co to je za blbina? Aby si potom to musenie nekocikovala.