Po kolkych dnoch zistim ze som tehotna?

Súvisiaci obsah

lenuliatko

nejde oto kolko mu uslo.je to jedno.lebo aj predejakulat obsahuje spermie.no proste mala by si si dat tu tabeltku pre istotu.teda ak chces.

cicusa

akoze chapes ja viem ze mas pravdu...ale tak niesom ani prva a ani posledna si myslim...viem ze urobili sme blbost ale tak uz sa to vratit neda naspet ale on povedal ze iba trochu mu uslo..!!!Tak neviem..!!!Ale tak uvidim co dalej...dufam ze to bude ok..vsetko

cicusa

no ved jasne ja ta chapem...ja sa aj o dietatko viem starat len ide o to ze ja si cely zivot pokazim...ale tak uvidime co dalej..ale dakujem ti

lenuliatko

och ale nato treba mysliet vzdy.to ako keby si si dala vyhovorku ze zajtra bude koniec sveta tak nepotrebujes kondom lebo urcite zomries.ked to bolo silvestra chod si kupit escapelle.a je jedno ci si mala plodne ci neplodne dni.sanca je vzdy.

cicusa

neva:
No bolo to presne na silvestra a menstruaciu som mala na vianoce
Lenuliatko:
no to bolo tak ze sme si mysleli ze to nepojde ako predtym to neslo a zrazu to slo...a tak ja neviem proste:(

neva

cicusa - možnosť tu je,aj ked si myslím že malá. Hlavne porozmýšlaj kedy si mala menzes, na ktorý deň k tomu došlo.

lenuliatko

ano mozes byt tehotna.ak to bolo skor ako pred 72 hodinami chod si kupit escapelle do lekarne.nemozte sa radsej chranit?

cicusa

Ahojte:)
mam 16 rokov a chcem sa opytat mala som pohlavny stik s chalanom ale uz davo a potom ked som zacala mat styk s mojim chlapom s ktorym uz dlho chodim tak nechcel ist dnu cim to bolo???
a potom ako to slo tak zrazu mi povedal ze asi sa do mna....ale povedal ze iba trosku myslite si ze mozem byt tehotna aj ked mu uslo len trocha?
prosim vas dajte mi vediet