oslabena imunita

Naty63

Maroško ty si nejako odporuješ...tak napíšeš, že keď imunita nemá dostatok síl, tak sú potrebné lieky...lenže potom píšeš, že sa to dá aj bez liekov...poviem ti jednu vec a to z vlastnej skúsenosti...snažila som sa niekoľkokrát vyliečiť svoju imunitu rôznymi spôsobmi...vyhýbala som sa liekom ako to len šlo...lenže po roku neúspešných pokusov som si povedala, že dosť a dala som sa na enzýmy na Wobenzym a ľutujem, že som tak dlho lieky odmietala...mohla som si ušetriť čas a aj peniaze...ale tak nemám za potreby ťa o niečom presviedčať ver čomu veriť chceš :)

Marosko-n

Je vedecký dokázané, všetky patogeny, aj rakovinové bunky sú v našom tele potiahnuté tenkou vrstvou hlienu. A preto naš imunitný obranný systém ich nevidí.
Preto ste všetci chorý ! A musíte uživať lieky.
Za ďalšie , náš organizmus, ak mu niečo chýba , tak imunita nemá dostatok síl aby sa bránila patogenom a tak musíte užívať lieky, doplnky atď.
Toto sú už objavené a potvrdené fakty. To vedia aj lekári.
Musíte najprv dodať vášmu telu čo potrebuje a imunita sa spraví. A to bez liekov a doplnkov.
Ani BLV liečivá voda vám nepomôže ak Vám niečo veľa chýba, zabráni vysokým horúčkam , pozabíja patogény pomôže bunkam sa dobré deliť, ale ak niečo chýba , tak treba to doplniť.
Stým sa nedá nič robiť, kde nič nie je ani čert neberie
Takže na dobrú imunity - dobrá strava , ale kde ju v dnešných časoch vziať ?

nadka38

otazky naco vobec s nim komunikujes ked vidis, ze sa s nim neda najst spolocna rec. On proste nechce pripustit, ze je potrebne zacat uzivat lieky, ked sa ma oslabena imunita vyliecit tak aby zdravotne problemy sa telu zacali vyhybat. Kazdy mame svoju pravdu a svoje skusenosti... :

AnnaPa

Mne na imunitu vazne pomohli až lieky na to určene. Vyhybala som sa im, ale nic ine nepomahalo. Mam dobru skusenost s enzymami, konkretne s wobenzymom

otazky

A mne je zase ľúto tých ľudí, ktorí tvojich báchorkam uveria.
Píšeš o pokore a skromnosti, no obe ti chýbajú. Človek je tvor, ktorý sa dokáže rozhodovať. A nejeden človek na tomto fóre sa vedome rozhodol, že tvojim slovám neverí. No ty to nedokážeš akceptovať. Oháňaš sa slovami, ktorých význam ti v skutočnosti uniká.
A navyše posudzuješ človeka len na základe toho, že si dovolil vysloviť pochybnosti o účinnosti tvojej vody.

otazky

Pokora a skromnosť nemá spoločné nič na tom, že otvorene píšem pochybnosti o funkčnosti tvojej vody. Podstate tu vyžaduješ, aby ľudia apriori verili tvojim slovám. Bez pochybností. To tiež nemá nič spoločné s pokorou a skromnosťou.

Marosko-n

Prešiel čas, prešla chuť, a skromnosť je pre človeka to najvzácnejšie, čo človek na tejto Zemi môže dosiahnúť. Pokoj je tým vzácnym časom. V určitom bode života prestane mať budúcnosť zmysel, a tak sa musí človek uskromníť. Ubrať zo svojích nárokov a žiť si svoj život. Občas niekomu pomôcť, kto o to stojí. A už ma to prešlo niečo spoločnosti dokazovať. Pokora a skromnosť sú pre človeka veľmi vzácne.

otazky

Problém s tvojim posledným komentárom je ten, že ty jediný tu hovoríš o západe. A z tvojich úst necítiť nič iné, len zatrpknutosť a nenávisť voči "zapredanej" spoločnosti, ktorá ti odmietla dať kúsok zo svojho "bohatstva".