oslabena imunita

nadka38

Prislo mi trosku usmevne prirovnavat nas, nase zdravie k teliatku :) ... Ale tak kazdy robime pre svoje zdravie to najviac co vieme a o com sme presvedceni, ze je vhodne aby sme boli zdravi...

dadusdus

Podľa mňa sa neoplatí so zdravím a s oslabenou imunitou nejako zahrávať. Keď mám oslabenú imunitu, tak ju musím liečiť a ako ju chcem liečiť bez liekov? Dnes už viem, že bez liekov to nie je možné. Pretože imunita je zdravotný problém, ktorý si vyžaduje trpezlivosť a dlhodobú liečbu, mne sa podarilo zotaviť vďaka wobenzymu, avšak tiež som musela byť trpezlivá a disciplinovaná aby sa výsledky dostavili. Bez toho to proste nejde :)

Naty63

Urbanovicova v konečnom dôsledku by to asi tak malo byť...ale ja som dlho bola presvedčená, že sa z toho problému viem dostať aj sama bez liekov, že lieky k tomu nepotrebujem...avšak keď som videla, že nejako sa mi nedarí, že sa neposúvam vpred, tak mi došlo, že zrejme by som mala niekde urobiť zmenu...

dobibina

kedze je to len voda tak neverim tomu, ze by mohla mat nejaky realny vplyv na imunitu...ze by bola schopna ju liecit...lieky praveze liecia neplataju len dieru ako si to napisal...aspon vidiet ake mas skusenosti s oslabenou imunitou a ze zrejme si poriadny problem s imunitou nemal, ked tieto veci tvrdis ;)

nuska1

Ahoj, mne na posilnenie imunity, mna aj deti velmi funguje colostrum. Je to prve mlieko od kravicky po porode. Teliatko sa rodi bez imunity a v tomto mliecku dostane vsetky vyzivne latky aby si ju vytvorilo. Bez neho by zomrelo. Treba vsak pozerat pri kupe na kvalitu. Zalezi z kade je, ako bolo spracovane a kedy odobrate. Tepelne spracovanie znizuje jeho ucinok a tiez je najlepsi odber do 12 hodin. Ja mam od nemeckej firmy a fakt ucinkuje super. Ak by niekto chcel skusit teraz je dobry cas lebo je za super cenu. Mozem sprostredkovat.

Marosko-n

Áno imunita je záležitosť správne fungujúceho organizmu, keď má dostatok všetkého a ničoho prebytok. Preto niektorý jedinci prežili v ľudskej histórii všetky epidémie aj bez očkovania.
Moderná medicína a veda zas potvrdila ako sa lekári mýlia.
Rakovina nie je porucha DNA ale je to záležitosť vírusov a baktérii. Zdôvodnili aj fungovanie rakoviny aj chemicko biologické procesy.
Neni to kačica ale vedecký fakt , tak ako existencia nanobaktérii, a nanovísusov.
Lieky čo človek používa zaplacu len nejakú dieru ale nepodporia imunitu, a potom ide človek na dlh.
BLV liečiva voda nemá nič, Je to len voda, a ozdravuje telo a nutí ho zvyšovať svoju imunitu, preto nechodíme 16 rokov k lekárovi ani stravu nemeníme,len niečo obmedzujeme.
Takže už aj tvrdohlavý namyslený lekári budu musieť sa znova učiť novým metodam.

hildahil

Urbanovičová z môjho pohľadu sa liekom vyhýbajú ľudia preto lebo si neuvedomujú akú váhu majú. Aký vplyv môžu mať na telo človeka. Mnohokrát si myslím, že sa z problému vieme vylízať aj samy, len tak, lenže mnohokrát to tak vôbec nie je a je potrebné začať užívať lieky lebo bez nich sa výsledky len ťažko dostavia.

urbanovicova

Naty

Ahoj, z akého dôvodu si sa vyhýbala liekom? Veď keď je človek chorý, tak to by malo byť prvé po čom by mal siahnuť. Po liekoch, nie? Aspoň teda mne sa toto zatiaľ vždy vyplatilo, keď som mala nejaký zdravotný problém začala som riešiť kde je problém nasadila lieky, ktoré vyzerali ako najlepšia voľba a bolo :)