oslabena imunita

otazky

A toto má byť akože dôkaz účinnosti tvojej vody naverímboha? O ktorej si človek nevie nič zistiť? Ani o jej tvorcovi?

Zmienky na nete o Johanesovi Klaidersonovi:
profil na facebooku
nejaké inzeráty
nejaké reklamy v komentároch
odkazy na toto fórum
jedna otázka na heureke

Marosko-n

A jeden gól do imunity,
Birgit Luef, Norka objavila nanobaktérie, ktoré sa nachádzajú aj v spodných vodách, zelenine aj všade aj v balených, aj v dojčenských vodách. Prejdu aj nanositom a spôsobujú rôzné choroby aj problémyaj u detí. Ani neviete z čoho ste chorý, a prečo vaša imunita je slabá.
V BLV vode je všetko zničené, aj nanobaktérie.

biatlonistka7

BJ koľko zaň mesačne zaplatím? :) Je to také milé, že sa rozprávame o zdraví. Riešime ako si pomôcť a prvá vec, ktorá človeka zaujíma, že čo to stojí. Pozri ja viem, že sa to pýtaš preto lebo sa ti možno zdá, že wobenzym je drahší. Lenže toto je vec po pravde ktorá ma ani len netrápila keď ma skľučovali problémy. Hľadala som niečo s účinkom a keď som mala problémy by som dala všetko len aby som sa z toho dostala ;)

Petusik5

Cela rodina na zlepsenie imunity uzivame produkty od Foreveru. Ak predsa len ochorenie, chorobu lepsie znasame :-)

otazky

A pre mňa je celkom úsmevné, že človek, ktorý tu odporúča VODU, tzv. BLV ako panaceu, sa tu pohoršuje. No najúsmevnejšie je, že tak robí doslova naverímboha, nakoľko sa o nej aj o jej objaviteľovi Johanesovi Klaidersonovi na nete nenájdeš NIČ. Žiadne info, ktoré by si človek aspoň trochu mohol overiť. A toto nie je znevažovanie, ale žiaľ holý fakt.

Toto sú zmienky o tvorcovi na nete, ktoré sa dajú dohľadať:
profil na facebooku
nejaké inzeráty
nejaké reklamy v komentároch
odkazy na toto fórum
jedna otázka na heureke

Tak sa nediv, že ľudia viac ako pochybujú o pravdivosti tvojich tvrdení.

realista

tianna zbytocne spamujes forum ohladom tych probiotik. ide o velmi pochybnu znacku, kedze na internete ma velmi malinko referencii a hodnoteni.
aj tak vsetci vedia, ze si predajca jedineh slovenskeho eshopu s tymi probiotikami.

Marosko-n

Toto je veľmi zábavný veb, každý ,každého len znevažuje, nuznáva a skoro všetci v poslednom čase si myslia , že všetko je humor, čo sa tu píše a že všetci sa tu len zabávajú a chcú sa nezáväzne vyrozprávať.
Už to začína byť nuda stále niekonu pomáhať.
Už smo to to písal tá výroba nie je zadarmo !!! preto ju nemožno dávať zadarmo Boh vedel čo robí.
Zápaďáci aj vodu z prameňa predavajú za 1liter 1€ a to ju len zafľaškujú. Podľa nich by mal náš liter BLV liečivej vody stáť 6 € Ale našinci radšej dajú za lieky ak za BLV.

BJ

Marosko, a mohol si dat aj nejaky link na tu blv vodu, alebo ze co to je... urcite nejaky komercak to bude zas, nech sa zasmejeme...
keby niekto objavil zazracnu vodu, tak v prvom rade by liecil zadarmo, lebo taku vodu by mu musel dat len sam Boh, a ten by od neho chcel, aby ju rozdaval zadarmo.

nadka38

tianna nehovorim probiotika su mozno v niektorych pripadoch fajn, ale co sa tyka oslabenej imunity tak tam vela toho nezmozu. Najma nie ak je imunita uz tak oslabena, ze na cloveka sa zacnu lepit mnohe zdravotne problemy. Vtedy pomozu len lieky a dlhodoba liecba imunity. Viem o com hovorim, kedze som tieto problemy riesila uz...