poradi niekto?
Do kolkych rokov rastu prsia?
budte radi ze ich mate male, viete ako sa zle beha zenam s opacnym problemom?
ako si to odmeriam ci mam A, B, alebo C ?
to adgfadgdfg a aku HAk beries prosim ta?
Ja som bola ako pravítko. Máme to v rodine. Po nasadení HAK sa mi rapídne zväčšili. A sú veľmi pekné. Priateľ hovorí, že sú to "dudy", ale ja by som chcela ešte väčšie. To je ten syndrom malých prs asi, väčšie väčšie a väčšie :))
Majka ved ty mas velke kozy :-)))
no pozrite... ja som citala, ze menzes prichadza 2 roky po tom, ako sa zacnu vyvijat prsia a ochlpenie. ja som menzes dostala v 15 rokoch. cize ked ratam, ze mi prsia rastu priblizne od 13 rokoch, mam 19 rokov a psia su este male, tak dufam, ze neplati veta, ze prsia rastu do 20-tky, lebo to nebude dobre. nemam skoro ziadne, i ked mam kosicky 90 B. ale to je tak ako s oblecenim... iny strih podprsenky... takze tak. a pritom ked zoberiem do uvahy genetiku, moja mama ma vacsie prsia, i ked necudo, lebo porodila 6 deti :o). ale aj moja jedna sestra ich ma vacsie, co som si vsimla (i ked nie nejake obrovitanske, ale ma vacsie omnoho nez ja. takze verim, ze mi budu rast dlhsie.
no tak ja mam 15...a z toho co som sa docitala na nete tak prsia rastu priemerne tak do 20,ale u kazdej je to individualne.
potom su tu este ine faktory na rast ako HAk ,tehotenstvo, genetika,...pripadne plastika.
dufam,ze som mojimi informaciami aspon trosku pomohla :-)
ja mam o dva tyzdne 19, prsia som mala vzdy male, az v poslednom case zacinam vidiet zmenu
lasky drahe,mam 20 a čislo košika 36/80 B a zda sa mi aj tak male,aj ked priatel sa nestažuje.no sice sa mi zvačšili po HAK ale neexistuje ešte nejaky sposob aby boli vačšie?ja by som strasne strasne chcela,ale ne umele,ani otehotniet...poradte prosiiiim
diety nedrzim a ani nepotrebujem, lebo mam dobry metabolizmus a stale som stihla (nie vychudnuta ale pekne stihla :) ). Ale cvicit mozem ci?