Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Do kolkych rokov rastu prsia?

marikaa

Hej ludia..Ked ste vraveli ze to zalezi ake ma mama a babka tak oni maju velke a velmi a ja moc male mam 15 myslite ze mi este narastu?

dredka

baby mne zacali rast v 16 uff aj to len take pupaky som mala myslela som ze budem stale rovnako na tom ale narastlo mi to vsetko po 18 behom necelych 2 mesiacov mi z 1 narastly do 3

matulikikik

babenky nestresujte, budte rady ze ste mlade, chude, pekne a zdrave! na velkosti nezalezi, hlavne nech ich mate pekne pevne...
ked sa nad tym zamyslim tak mne prsia rastli mozno do 15-16tich...a potom sa mi trosku zvacsili ked som pribrala ked som mala mozno 19nast...

lizz

Ja mam presne taky problem:(
Mam 17 a velkos kosika A.Bojim sa ze mi uz nepodrastu.Je pravda ze som v poslednom case schudla,ale predsa to musim jedine pribrat aby som mala aspon B?
Neviem,co mam robit-som jak doska!:(

Neni nejaky iny sposob?

xix

fuu no cosii :DD ja mam 14 a prsiia mam mysliim ze dosst welkee :D sice su pekne a pevne ale asi by som chcela aspon aby boli o tych 10 cm menssieee:DD wiac urcite neee stacilo by tych 10 :))

malinkedievcatkocmuq

mam 13 rokov a prsia mam no ece male .. mam 175 cm a 58kg ... chuda ale tak normalne .. sportujem .. moja mamina ma prsia velke .. aj babina ... trojky mozno stvorky .. budem mat take ako ony a kedy by mi mohli zacat rast .. menstruaciu mam uz pravidelnu ... asi styri mesiace .. takze pls poradte povedzte .. snad som napisala vsetko dolezite !!! :) dakujem !!

...ja..

mne rastli do 15roku a 9mesiaca zivota narastli mi na obvod 113cm ale teraz som zaxcala chudnut takze uz mam "len" 106cm akosi to ide dole aj tam kde entreba

...ja..

mne rastli do 15roku a 9mesiaca zivota narastli mi na obvod 113cm ale teraz som zaxcala chudnut takze uz mam "len" 106cm akosi to ide dole aj tam kde entreba