Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Do kolkych rokov rastu prsia?

mimixxxx

no tak mne rastli prsia do 13 roku,mala som pekne bcka a asi v 17roku mi z beciek narastli ecka..tak asi nejak tak,teraz s drzim,no samozrejme ked sxudnem tak sa mi o par cm zmensia no ak naspat priberem zvacsia sa aj prsia...:)

anonym-ka

no ja mam 13 v oktobri 1č a spoluziacky tie sa maju ....maju vsetko...akurat..a ja iba male ...som chuda a tie prsia niesu e co a nwm si poradit s podprsenkou mne je to neprijemne nosit co mam rorbit ?

?!

pls poradte mi ja mam opacny problem . mam 15 a uplllneee rovna,,piatacky na zakladke maju vacsie ako ja. nemam ist stym ku doktorke?ale ked mi niekto poradi HAK na to zabudnite, predsa v 15 a HAK to sa neodporuca.ja som uz zufala, ani na kupko nebudem chodit ?!

tiež nemám:D

no baby, ja sa tiež nemám čím pochváliť:) mám jednotky, proste len tak, aby bolo...no ale čo mám robiť?? A to mám už 20, takže asi žiadna nádej... Na plastiku by som teda určite nešla, veď keď sa niekomu nepáči, tak nech sa nepozerá:) priateľa mám, viem že sa mu páčia veľké prsia, ale to asi každému...no a aha, aj tak je stále so mnou, lebo ma miluje...takéto veci sú nepodstatné:D

no a moja mama mala tiež malé, potom po kojení zase ovisnuté...za posledné roky dosť pribrala, dakedy boloa chudučká - mala modelkovskú postavu doslova...no a teraz má asi vyše 72 kg a prsia trojky...takže tak...

eleonora

baby neporovnavajte sa s prsiami mamky alebo babky. lebo prsia su uplne ine po porode a po kojeni. skor sa pozrite na to ake mali prsia ked oni boli mlade.prsia rastu do 18-19 rokov. potom sa vyvin ukoncieva. zene sa casom mozu zväcsit uz len boky a postava. jedine v prip. pribratia prsia sa este tiez naleju tukom co je vlastne jedno lebo ked pribere postava opticky tie prsia ked sa aj zväcsia vyzeraju rovnako velke. ja mam tiez male ceciky a zralo ma to dost. ale teraz si z kamoskami co maju tiez mensie robime z toho srandu.kaslat na to.radsej male cecky ako nejaka z tych priblblych chorob co sa okolo nas a nasich blizskych tak casto tocia.

kukushka55

ja to uz vobec nechápem som zmatena.. ja mam uz skoro 17 a som plocha dost.. a v mojej rodine maju uuplne vsetky zeny MINIMALNE B-čka a ja male A.. aj ked mojej matke narastli rapidne az po porode.. ale musim nesuhlasit ze chude baby maju male prsia, sice vacsinou to tak byva ale ja som videla hrozne moc bab co boli hrozne chudunke a prsiska ako melony!! to nie je fer..:( aj ja som chuda ale zaroven aj plocha