Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Do kolkych rokov rastu prsia?

lll

čoo??..HAK??..booože ved to noaže neberte...ved to vobecnevadi že ich mate male..to neni jedno????...a kvoli takej blbosti že mate male prsia..oooh jeej..tabletky zato brať hmm ved ooovlea su lepsie male nez velke...

lll

hmm no poviem narovinu...velke uurčite nechcem..mam take male a aj kamošky moje male...sme si vytvorili že boj za male prsia...alee velke vobec by som nechcela..ved to uplne zavadzaju a pri športe heej presne...hmm..ja som veeeelmi spokojna že mam male...no ale jam am zadok zase vellky..:)):.a niektore maaju presne opačnu..taku chlapsku..že žiadne boky..a kozy velke..hmm ja som rada jaka som...

ssia

mno, a co ked mame male prsia? ak narastu-budu vecsie. ak nie-no ideme sa komplexovat? suhlasim ze su krasne aj ked su malinke, aj ked su velke...nie? ked mame male prsia, chceme vacsie, ale nie az take velke. a ked mamevelke, chceme mensie, ale nie az take male. vlastne chceme vsetky take priemerne prsia, ale povedzte: nebolo by to trapne keby sme boli ako z formy? hlavne je, aby mala kazda z nas rada svoje telo take, ake je.

nifi

no ja mam tiez 18 a myslim si, zeby uz stacilo...:)
nie som zas nejaka velmi prsnata, tak normalne, ale dost mi to vadi pri sporte...to v tych chvilach zavidim babam s mensimi mierami...:) takze si myslim ze ci uz mate baby prsia mensie alebo vacsie, oba pripady so sebou nesu plusy aj minusy.;)

Volumka

prsia rastú dá sa povedať, že celý život, ale ako tu bolo spomínané, tak buď z priberania, alebo antikoncepcie... atď...

siska789654321

tak ja mam 18 rokov ... a obvod cez prsia 75 ... a dufam ze mi viac nenarastu :-) :-)a podprsenky su mi vsetky velke :-)

sarin

popripade sa skuste pozriet ako vyzera vas otec :DD lebo ja keby mam aspon polovicu z tych prs co ma moja mama, babka, druha babka tak som s nimi celkom spokojna..

Ale ne... no rastu prsne zlazy tak do 20 dla mna, potom uz len priberaju na tuku - ale toz u kazdej individualne... A potom ked budes mat deticky tak zas sa zvacsia... Mozem ti akurat poradit ze aby si to neriesila,... Oni su sexi aj ked su malinke :-)

Laura S

ja si myslim, ze to nie je o tom, ze do kolkych rokv rastu prsia, je to od genetiky, skuste sa pozriet na to, ako vyzera vasa mama alebo niekto z rodiny, po kom ste zdedili postavu a uvidite, co vam narastie:o) Ja som zial zdedila malicke prsia, tak som si ich dala zvacsit.