poradi niekto?
Do kolkych rokov rastu prsia?
no u mna je to tak, som fajciarka, no vlastne taka ktora uz asi 100x prestala,,,ked fajcim tak ich mam mensie,,,take fakt malunke,,tyden nefajcim zrazu su o dost vacsie...haluz co??? aspon ma ma co motivovat, ted uz dlhsie nefajcim a uz ani nexcem zacat, bo tak nechcem mat hrozienka,,,xixi zatim pa
no ja mam 18 a az teraz mi zacinaju rast prsia a som rada lebo som sa uz aj zmierila s tym ze budem plocha tak som zvedava ze ake narastu
ja som pribrala 6-7 kilov nic sa nezmenilo. i ked moj chalan tvrdi, ze ich mam vacsie, ale to neni pravda.U gynekologa som si pytala HAK na zvacsenie, predpisal mi Minervu, teraz v aprili to bude rok a stale nic.Pocula som aj o HAK YAdinne, ale neviem ci to ma vyznam menit
No mne začali rásť prsia po osemnástom roku života. Neviem prečo tak neskoro,ale začli. Nestracajte nádej. čím viac to budete chcieť, tým pomalšie to príde.
ja mam pomali 17 a obvod hrudnika asi 175 mam veeeelmi male prsia a vdzs som mala problemi s dospievanim ja nesom ako tie co pisu ye maju 14 a este nemaju prsia (nic v zlom)ale to vam 100% este narastu podlamna mne uz nenarastu neviem preco k lekarovz nepojdem ani hormony kvoli matke....neviete mi poradit?
nemam velke prsia Regae... som len trosku tucna. nemam nadvahu, ludia hovoria, ze ani sa im nepripadam moc tucna, ale mam 3 kg do nadvahy a som dost vysoka (178 cm). ked som si skusala podprsenku s velkostou 85 B, tak mi bola mala a tak som siahla po 90-tke. ale su podprsenky, ktore mam aj A-cka, ale aj C-cka... proste zavisi od srihu. mam prsia uz o kusok vacsie, ale ked vidim nejake 13-tky na ulici s obtiahnutymi trickami a vychudnute ako vyzli... tak pozeram, ze preboha... tebe museli prsia rast jak 5-rocnej :o). takze asi tolko. a ja mam o 3 mesiace 20 rokov a prsia male jak das... snad sa to tehotenstvom zlepsi :o).
PRE ALINA: Beriem HAK Novynette 3 roky
asi tak od 11r..kukni na moje prsa na fotkr čo mam n-eo@azet.sk
Prsia sa zväčšujú,keď žena priberá.Najväčšia sranda na tom je,že na staré kolená ich má človek najväčšie.No komu ich už bude vtedy pretrčať.