Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Cysta na vajecniku

Príspevok v téme: Cysta na vajecniku
ciluska

Ahojte, ma niekto skusenosti s cystami?
Bola som prijata na chirurgiu podozrenie na slepe crevo. Pre istotu ma poslali na gyndu. Lekar oznamil ze mam cystu na pravom vajecniku velkost 40 mm odporucil aby na dalsi den prelozili na gyndu. Nestalo sa tak lebo som v noci zvracala. Pri kontrole o 2 dni mi iny lekar zistil zvacsenie cysty no povedal ze nemusim byt prijata na gyn. oddelenie. Co si o tom myslite?

Súvisiaci obsah

noele

ahojte :)

zelenina,
a kam si chodila na akupunkturu prosim ta? mozes dakoho odporucit?

RNG,
moc ti dakujem za rady ohladom enzymov a jodu, vyskusam to.

zelenina

prosim vas, urcite sa nedajte zbytocne operovat na cystu, kym nevyskusate akupunkturu! mne akupunktura odstranila cystu 4x5 cm a to ma urgentne predtym posielali do nemocnice. laparoskopia je tiez nebezpecna, mozu zostat zrasty v brusnej dutine, a vobec, naco sa nechat operovat, ked moze pomoct akupunktura.

nada

precitala som si vase prispevky a tiez potrebujem poradit tiez mam na lavom vajecniku cystu ale teraz momentalne ani neviem aka je velka lebo moj nalez bol vo februari a jej velkost bola try centimetre do teraz som este nebola na kontrole u gynekolga bolest sa mi stupnuje az niekedy prechadza do pravj strany vajecnika ak vie niekto o nejakych liekoch co by boli pristupne pre mna a nejako mi pomohli za radu by som bola vdacna

RNG

jaja, tak to mas jasny dokaz, ze telo sa vie zbavit cyst. A to o to lepsie, ked mu pomozes doplnkami na cistenie/odmorenie tela.

jaja

ahojte chcela soms aspytat prosim o radu ked mi zistiti cystu na vajecniku ktora vsak medzi tym ako som od gynekologicky sla na sono stihla prasknut ana sone mi uz len napisali ze tam niekde mam male mnozstvo tekutiny a na gyn mi povedala ze proste ta cysta uz praskla sa ma opytala ze ci nemam bolesti a tym to zhaslo a akoze teraz co, uz je vsetko ok ? alebo ako? dakujem za pomoc pripadne vlastne skusenosti

RNG

Kto si preventivne cisti telo enzymami a berie extra jod, predide kromadeniu sa zamorenia v tele a z toho vyplyvajucimi zapalmi a roznymi nefunkcnymi utvarmi.

Zz_uzankaA

ahojte.. ja som asi pred dvoma tyzdnami bola privezena na chirurgiu s podozrenim ze je to slepak.. v ten vecer mi robili ultrazvuk a aj gyn. vysetrenie..no nikoho by nenapadlo ze mam cystu.. ked mi robili ultrazvuk ..doktor povedal ze mam vodu v bruchu ..rano na vizite mi povedali ze dnes idem na operaciu.. cize mala som cystu na vajecnikoch..ktora bola uz prasknuta.. aa fest kruto to bolelo..v nemocnici som zvracala.. celu noc.. akozee fakt brutal.

RNG

opakujem znova, cysty su smetiska tela, podobne ako myomy, hrcky, tumory,polypy su to nefunkcne tkaniva a daju sa odburat enzymaticky, tj uzivanim enzymov na prazdny zaludok=enzymaticke cistenie. Spominal som aj transdermalny jod a ine zdroje jodu, kde jod je potrebny pre vyrobu vlastnych telesnych cistiacich a traviacich enzymov

melinda

ahojte ja mám 3 komorovú cystu na pravom vaječníku počuli ste už o niečom takom ???mam ísť pod nôž nie je mi všetko jedno, ja deti už mam, ale mam aj strach.