Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Cysta na vajecniku

Príspevok v téme: Cysta na vajecniku
ciluska

Ahojte, ma niekto skusenosti s cystami?
Bola som prijata na chirurgiu podozrenie na slepe crevo. Pre istotu ma poslali na gyndu. Lekar oznamil ze mam cystu na pravom vajecniku velkost 40 mm odporucil aby na dalsi den prelozili na gyndu. Nestalo sa tak lebo som v noci zvracala. Pri kontrole o 2 dni mi iny lekar zistil zvacsenie cysty no povedal ze nemusim byt prijata na gyn. oddelenie. Co si o tom myslite?

Súvisiaci obsah

RNG

Reklama na Doplnky vyzivy(RNG) po pravej strane tohoto fora mi bezi uz skoro rok.
Klikni na nu a dostanes plno informacii.Predavacky ti ochotne odpovedia a zozenu aj to, co nie je na ponukovom liste.

utesena

mozem dostat kontakt na Tvoje obchody...? Tiez by som vyskusala ten jod... Janka, dakujem pekne, aj Tebe vela stastia... Ozvi sa priebezne, ako to dopadlo...

RNG

Janka, obrat sa na moje obchody, tam maju staru osvecenu jodovu tinkturu , pouzivanu vyse 100 rokov na rany.
Tu ked si natries na spodok brucha, flak asi ako dlan raz do tyzdna, dostanes cez kozu dost jodu.
Ak ti flak zmizne za skor, ako 24 hodin, telo ten jod velmi potrebovalo a natiahlo dovnutra cez kozu.

janka

Dakujem za odpoved,tak ja isto nieco z toho vyskusam,dufam ze to pomôze.A ten jod sa da tiez kupit vo forme tabliet,ci len injekcie.

RNG

dolozim este, ze hlavne pri cystach je ucinne brat extra jod, ktory podpori vytvaranie vlastnych telesnych enzymov. Najlacnejsie a pohodlne je dodavka jodu cez kozu z jodovej tinktury. Ale aj mnohe morske rastliny su dobry zdroj jodu(kelp, kombu, spirulina)

RNG

janka, enzymi brane s jedlom pomozu jedlo stravit,
enzymi brane na prazdny zaludok cistia telo.
Enzymov je plno, od bromelainu(z ananasu) papainu(z papaje) po rozne vytazky z kvasnych procesov. Su aj zivocisne enzymi.
Najdes ich pod menom napr Pancreatine, Multi Enzyme, Bromelaine a podobne.

janka

RNG,prosim ta mohol by si mi napisat nejake druhy enzymov,ktore by som mohla kupit volne v predajni,a ktore by mi pomohli,aby sa mi nevratila znovu cysta?Dakujem za pomoc

janka

Laparoskopia nie je taka strasna,ani bolesti po nej,budes mat len rez na tri miestach.Su to male rezy,po case ich uz ani nevidno.Takze v pohode.Drzim palce