Mám problémy s trojklanným nervom chcel som sa poradiť či je aj iná možnosť ako operácia čo na to pomáha poradte mi prosím
Trojklanný nerv
Nič horšie ako bolesť trojklaného nervu som asi zatiaľ v živote nezažila, si to "vychutnávam".... Ono záleží aj na tom, či vám našli aj klinický nález v hlave, alebo nie. Ak nenašli, tak sa treba modliť, aby zabrali niektoré z X liekov. Ak sa našiel, tak vraj na 90 % by mala zabrať operácia, som zvedavá. Niekomu zaberú obstreky, niekomu akupunktúra, ale to je len dočasné riešenie..... brrrrrr.....
asdasd
Mozem vediet ze co mala tvoja mamka. Mala uraz na hlave alebo zapal trojklanneho nervu
Ahoj, moja mamina to mala a užívala rôzne lieky, aj morfium. Mala neskutočné bolesti. Držím palce, dobre viem, ako to bolelo ju. Skoré uzdravenie prajem.
Zdravim vas. Chcel by som sa vas opytat. Asi pred 6 dnami som dostal uraz na lavu stranu hlavy a pred tromi dnami mi strplo asi 5 zubov. Neboli to len to je taky neprijemny pocit. Nevie mi niekto poradit ako dlho to bode strpnute a co nato lebo v lekarni mi poradili Thiamin B1. Dakujem
Mne proti bolesti pomohla kombinácia liekov Biston Milgamma N a Algifenu
Odbornou mechanickou manipulaciou sa daju vyriesit mnohe problemy chrbtice a klbov.
Zialbohu lekari sa pozeraju na chiropraktorov ako spinavu neodbornu konkurenciu, a to je chyba
Ak rozumiete trocha po anglicky, skuste si pozriet nizsie uvedenu webku, kde je pekny pohlad na nase stavce, kliknutim na jednotlive stavce, sa Vam objavi strucny popis problemov, ktore su nasledkom vyskocenia jednotlivych stavcov. C-3, treti stavec od lebecnej kosti, je ten, ktoreho vysunutie z normalnej polohy, sposobuje bolesti tvare, celusti, na licach, fantomove bolesti zubov, dasien, opuchy krku, lymfatickych uzlin a usi. Moja C-3 bola odklonena od horizontalnej polohy o 30 stupnov, miecha v C-3 bola zuzena o polovicu, cim bol znizeny pochod nervovych impulzov z miechy do nervovych zakonceni zasobujucich patricne svaly, ci ludske organy. Ja som mala vsetkych 7 krcnych stavcov posunutych, ci pootocenych. Tuto webku som nasla az teraz, po cely rok uz nemam ziadne bolesti, silne palive bolesti, ktore vedel utisit len morfin, hroza to brat! Uz je to za mnou a velmi rada poradim vsetkym, ktory trpia tak, ako ja som trpela, nehladajte vyliecenie u neurologov, ak to nie je nador, chodte za chiropraktorom a dajte si urobit RTG celej chrbtice. Mne chiropraktor dal do normalnej polohy moje povyskakovane krcne stavce az po 7 mesiacoch napravania, bola to dlha doba, ale kratsia, ako doba, co som trpela bolestami, aj ked som brala lieky naordinovane neurochirurgom. Prajem vsetkym spolutrpiacim skore vyliecenie.
Neviem, ako dlho mas problemy. Liecba zapalu trojklanneho nervu je fakt velmi dlha, mozes pocitat na mesiace. Pokial nenabehla pareza, tak treba byt trpezlivy - ziaden chlad, ziaden vietor. Ojoooj, to su poriadne bolesti, poznam :o(
Podla Dorna pri vysunuti platnicky C2-C3 /C su stavce krcnej casti chrbtice/ je moznym prejavom bolest tvarovych nervov, vcitane trojklanneho. Nasa chrbtica ma toho fakt vela "na krku" a ked rupne, su mnohe na prvy pohlad nesuvisiace s chrbticou zdravotne problemy /napr.C6-Th1 stitna zlaza/. Skus si dat kvalitne vysetrit chrbticu /CT, NMR/