Mám problémy s trojklanným nervom chcel som sa poradiť či je aj iná možnosť ako operácia čo na to pomáha poradte mi prosím
Trojklanný nerv
ojka-aspoň vidíš o čo je výhodnejšia akupunktúra,žiadne rezy.a ničenie organizmu operáciami a liekmi.Čo sa týka zlomenín,aj tu výborne pomáha akupunktúra.Po zafixovaní akupunktúra skráti doliečenie o 60-70 %
mjanik , 141154
Ja teda v tom vidím rozdiel a riadny. Pri jednom je potrebná chirurgická liečba, druhá liečba ide aj bez toho. Teraz to preženiem, ale to je ako keby si napísal, že akupunktúrou vyliečiš aj komplikovanú fraktúru ruky alebo len nejakú bolesť po jej obrazení.
áno, škoda,že tu nepíšu tie tisícky ľudí ktorých akupunktúra vyliečila "nielen z bolestí hlavy" ,ale iba ....
sisinka9794
a ako sa darí mamke v týchto chladných dňoch? Čo sa týka liekov, ja som ich vyskúšala viac, ale nezaberali a vlastne ani žiadne iné "opatrenia", preto sa to riešilo potom chirurgicky
medzi nimi nieje v liečbe veľký rozdiel
mjanik, píšete, že sa nestalo, aby Ste nevyliečili trojklaný nerv. Lenže je rozdiel liečiť neuralgiu TN a zápal TN. Chcela by som vedieť, ktorú z týchto dvoch diagnóz liečite ?
škoda,že tu nepíšu tie tisícky ľudí ktorých akupunktúra vyliečila,ale iba....
musím zareagovať:pretože sa mi ešte nestalo,že by som nebol vyliečil trojklanný nerv(v praxi sa moc nevyskytuje),robím záver,že ste neboli u akupunkturistu,ale u lekára,ktorý vôbec nemusí byť akupunkturistom,ale iba fušuje do akupunktúry a tým škodí nie len vám,ale hlavne akupunktúre!!!!!!!!!!!.Toto si prosím uvedomte!
Ojka dakujem za odpoved, mamka bola pred vianocami poriadne prechladena a tesne po serii akupunktur tak sa jej stav zhorsil. Nemohla jest, umyt si zuby, bolesti boli caste , aj pri kazdom dotyku plus mala pocit palenia a vrtania v lici. Ako preslo nachladenie tak sa to zlepsilo, vraj aj po akupunkture sa moze stav docasne zhorsit a nasledne sa prejavia pozit.ucinky akupunktury. Par dni po vianociach sa to podstatne zlepsilo z coho sa velmi tesim ze sa jej ulavilo aspon na nejaky cas. Konecne sa smeje a je takmer bez bolesti. Mamka brala najprv Biston, potom Timonil a teraz berie gabagamma. I ked si myslime, ze sa v buducn.operacii nevyhne.. Som vsak rada ze viem ze sa to da operaciou takmer odstranit a ze ste mi napisali vy, ktora ste si tym presla. Prajem vam vela zdravia a ziadne bolesti. Dakujem vam pekne.
Ojka dakujem za odpoved, mamka bola pred vianocami poriadne prechladena a tesne po serii akupunktur tak sa jej stav zhorsil. Nemohla jest, umyt si zuby, bolesti boli caste , aj pri kazdom dotyku plus mala pocit palenia a vrtania v lici. Ako preslo nachladenie tak sa to zlepsilo, vraj aj po akupunkture sa moze stav docasne zhorsit a nasledne sa prejavia pozit.ucinky akupunktury. Par dni po vianociach sa to podstatne zlepsilo
sisinka13 operovali ma v Roosveltovej nemocnici BB - neurochirurgia. Nedám na celú nemocnicu i personál dopustiť :) Starostlivosť na úrovni. Lieky som musela užívať ešte niekoľko týždňov po operácii, lebo som s nimi nemohla len tak razom seknúť. Bolesť sa sem tam ešte objavi/la, ale to len taká minimálne. TN som mala v dosť veľkom útlaku, tak to sú ešte také dozvuky. Pud sebazáchovy mi samozrejme stále hovorí, aby som si chránila tvár/hlavu pred chladom, vetrom, a pod. ale nie je to už ani moc treba. Operácia mi určite pomohla. Tvár už nie je na dotyk tak citlivá (predtým to boli riadne bolesti) a aj najesť som sa mohla už normálne. Celkovo bolesti ustúpili. Takže polepšilo sa mi určite vo viacerých smeroch. :)
Bolesti TN sa určite nemusia liečiť len liekmi (mne tiež žiadne nezabrali) alebo akupunktúrou. Verím, že sa nájde nejaké rozumné riešenie a tvojej mamke sa polepší. Držím palce. Ak bude niečo nové, daj vedieť.