Mám problémy s trojklanným nervom chcel som sa poradiť či je aj iná možnosť ako operácia čo na to pomáha poradte mi prosím
Trojklanný nerv
Ja sa mozem podelit o svoje trapenie s trojklannym nervom, hoci je mi velmi luto, ze je nas tak mnoho a lekarska veda je velmi malicka na to, aby nas vyliecila. Ja som nesla na operaciu, este stastie, vo fakultnej nemocnici v Kosiciach, ma zachranil pred operaciou prednosta neurologie, ktory je t.c na dochodku, doteraz som mu za to vdacna, ze mi vpichnol alkoholovu injekciu do jedneho z koncov trojklanneho nervu, nie cez licnu kost. Bolesti prestali, ale po 25 rokoch prisli naspat, ale nie len na jednom mieste, na koreni nosa v podnebi, ale v celej polke hlavy ma palilo a trhalo, ako bolest zuba, bez ulavy. Samozrejme lekari mi naordinovali Biston a Gabapentin a ich ine fajnotky, ale bolest neprestavala. Zachranil na chiropraktor, ktory mi urobil RTG celej chrbtice, vsetkych mojich sedem krcnych bolo vyskocenych. Trvalo to pol roka, kym mi dal vyskocene stavce na miesto a vsetky bolesti zmizli. Stretla som ludi, ktory mali bolest trojklanneho nervu sposobenu nadorom, bud v mozgu alebo na celusti. Operacia, ktoru mne ponukali, bolo prerezanie nervu na zatylku, oj, tolko skody by mi mohli narobit, ako napr. oslepnutia, ci ochrnutie polky tvare. Prajem Vam vela stastia na ceste ku spravnej diagnoze, nedajte sa oklamat neurologom, ktori silne pochybuju, ze bolest trojklanneho nervu moze byt z vyskocenych stavcov, smiali sa mi do oci, ked som sa ich na to opytala.