prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Ahoj, ja by som mal otázku ohľadom krvného obrazu, dá sa podľa teba z toho zistiť veľa chorôb, prípadne infekcie alebo niečo vážne? Viem, že vyšetrení je strašne veľa, ale či aj krvný obraz niečo môže vážne odhaliť.
dobry vecer rng. uz druhy tyzden uzivam raw kidney, 3x1 denne v stredu som musela ist na krv a vysledky nie su moc povzbudzujuce. sice sa to nezhorsilo co je uspech, a
e cakala som aspon trosku zlepsenie. nevies po akom case zacnu ucinky tychto doplnkov? lekar uz vymysla nieco s injekcnou liecbou mircera ,co je zase dalsi humus,ale teraz zase pokus ci to nezvysi hemoglobin,cim by vraj oblicky mohli lepie pracovat,ale ja ie injekcie nechcem. a tiez chce nejake vysetrenia na pristitna telieska,vraj ci by nebolo dobre nejake lieky na to ,ale stitnu mam terz v pohode, nechcem byt pokusny kralik, preto sa pytam po priblizne akom case by som mala nieco zaregistrovat a ak nie,ci existuje nieco ine, musim hladat lebo dialyza hrozi, kretinin je okolo 350 dakujem za odpoved.
prosím o radu:
dostala som Serrapeptase 60,000iu od ang.HEALTHAID LTD,ale kapsule nie sú celkom plné obsah sa presýpa, je to OK?
a čo sa týka účinnosti,nemám zvýšiť dávku?
ďakujem.
Zdravím Vás RNG, som profesionálny športovec a rád by som zlepšil svoj stav. Nakoľko som dlhé roky neužíval žiadne doplnky. Teraz som dostal MSM prášok na kĺby, serrapeptázu (na dlhodobé zranenie ). V podstate nemám nijaké problémy, keď niečo vypichnúť tak to že fakt zabúdam – hlava deravá. Avšak mám pocit, že treba telo nie len cvičiť, ale aj mu dať niečo naviac. Napadá Vás aj niečo týmto smerom? ĎAKUJEM
Dobrý deň RNG,
nedávno 17.6. ste mi reagovali na príspevok, som veľmi vďačná a ešte raz veľmi pekne ďakujem.
Rada by som sa ešte spýtala skôr ako si veci objednám a prídu.
1.) mám teraz antiparazitiká a serrapeptázu 120,000 SU. Viete mi poradiť kedy ktoré užívať? Serrapeptázu len ráno nalačno a 1x, alebo? Antiparazitiká viem koľko tbl. denne to tam je písané, ale neviem či ráno na lačno, s jedlom, alebo po?
2.) k produktom, ktoré si idem objednať:
Je lepšie objednať Jarro-zymes, alebo super enzyme od NOW? Jarro-zymes vyrábajú aj vegetariánske, ale asi sú aj slabšie?
Jód viete odporučiť nejaký konkrétny? Vyhodilo mi to zväčša riasu KELP.
Taktiež nejaký konkrétny selén. A magnézium /nakoľko mám aj tetániu/ a neviem či je lepší obyčajný citrate, malate.
Pri všetkých týchto je písané, že užívať s jedlom, možno aj naraz s jedným? Nie je tam niečo čo by si bránilo v strebaní, a pod. ?
Mikrovlákninu u Nás dostupnú zvýšim, ale zaujal ma aj microchitosan. Čo si myslíte o tom?
Ďakujem krásne
Dobrý deň RNG,
nedávno 17.6. ste mi reagovali na príspevok, som veľmi vďačná a ešte raz veľmi pekne ďakujem.
Rada by som sa ešte spýtala skôr ako si veci objednám a prídu.
1.) mám teraz antiparazitiká a serrapeptázu 120,000 SU. Viete mi poradiť kedy ktoré užívať? Serrapeptázu len ráno nalačno a 1x, alebo? Antiparazitiká viem koľko tbl. denne to tam je písané, ale neviem či ráno na lačno, s jedlom, alebo po?
2.) k produktom, ktoré si idem objednať:
Je lepšie objednať Jarro-zymes, alebo super enzyme od NOW? Jarro-zymes vyrábajú aj vegetariánske, ale asi sú aj slabšie?
Jód viete odporučiť nejaký konkrétny? Vyhodilo mi to zväčša riasu KELP.
Taktiež nejaký konkrétny selén. A magnézium /nakoľko mám aj tetániu/ a neviem či je lepší obyčajný citrate, malate.
Pri všetkých týchto je písané, že užívať s jedlom, možno aj naraz s jedným? Nie je tam niečo čo by si bránilo v strebaní, a pod. ?
Mikrovlákninu u Nás dostupnú zvýšim, ale zaujal ma aj microchitosan. Čo si myslíte o tom?
Ďakujem krásne
Farmacia sa snazi zakazat cez svojich prisluhovacov vsetko, co im konkuruje v predaji patentovanych liekov. Niekde sa im to dari, inde nie celkom ako napr v USA, kde na to aby nieco zakazali(FDA) musia predlozit dokazy o skodlivosti. Tie zatial na 5-HTP nemaju.
L tryptophan ako doplnok v Europe raz zakazali, ked jeden nezodpovedny vyrobca vyrobil zamoreny acetonom(rozpustidlo) na co viacerym ludom zlyhala pecen. Dlhsie roky ten zakaz trval az po case vysla pravda na javo.
Must be strong, 5-htp je podla mna najlepsi. Mam vyskusane aj L-theanine aj L-trypthophan. L-trypthophan sam o sebe nula bodov u mna, jedine v CZ a SR ho najviac predava brainw....mne nezaberal vobec. L-theanine, po nom sa dobre spi, ale hlavu ti na o potrebne neurotransmitery nedobije. Najlepsie reagujem a nabija ma 5-htp. Su s nim najlepsie vysledky. Ja som mal problemy 3roky,ak chces, precitaj si tu moj clanok z 9.10.2014. Je to nieco ako volnopredajne AD. Ako opisuje RNG, 1 krok ku serotoninu, a nie niekolko. Viem napr. ze v NEM je napr. zakazany. Ale v USA je odbyt velky a vela na nom funguje. Ale velmi dolezita rada: Ked si dam 3 tabletky za den, nema taky ucinok, ako ked si dam 1 pred spanim a na druhy den citim "nabitu hlavu" a mam aj cely den bez starosti. Ako keby sa serotonin najlepsie tvoril z 5-htp pocas spanku. Vyskusaj. Teraz ho berem uz pol roka s prestavkami. Ked mam lahsie obdobie, neberem ho aj 2 tyzdne a serotonin sa mi akokeby nemina a ked mam zasa stresy v praci+deti - starosti :D, za 2 dni som vybity a zasa si ho dam vecer.
Potom odpis, ci ti zabral.
Must be strong, 5-htp je podla mna najlepsi. Mam vyskusane aj L-theanine aj L-trypthophan. L-trypthophan sam o sebe nula bodov u mna, jedine v CZ a SR ho najviac predava brainw....mne nezaberal vobec. L-theanine, po nom sa dobre spi, ale hlavu ti na o potrebne neurotransmitery nedobije. Najlepsie reagujem a nabija ma 5-htp. Su s nim najlepsie vysledky. Ja som mal problemy 3roky,ak chces, precitaj si tu moj clanok z 9.10.2014. Je to nieco ako volnopredajne AD. Ako opisuje RNG, 1 krok ku serotoninu, a nie niekolko. Viem napr. ze v NEM je napr. zakazany. Ale v USA je odbyt velky a vela na nom funguje. Ale velmi dolezita rada: Ked si dam 3 tabletky za den, nema taky ucinok, ako ked si dam 1 pred spanim a na druhy den citim "nabitu hlavu" a mam aj cely den bez starosti. Ako keby sa serotonin najlepsie tvoril z 5-htp pocas spanku. Vyskusaj. Teraz ho berem uz pol roka s prestavkami. Ked mam lahsie obdobie, neberem ho aj 2 tyzdne a serotonin sa mi akokeby nemina a ked mam zasa stresy v praci+deti - starosti :D, za 2 dni som vybity a zasa si ho sam vecer.
Potom odpis, ci ti zabral.
Este jedna poznamka, nedostatky serotoninu su alebo zo zvysenej spotreby, alebo zo znizenej vyroby. No a na vyrobu potrebujes suroviny/polotovary z jedla a tak casto rozne problemy, aj tieto su spojene zo zlym travenim a absorbciou, alebo z nezdravej stravy, nedoatatocne pestrej.