prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Kaja ta zmes mikrovlaknin a vlaknin je rozhodne dobra, ale iste aj poriadne draha. Na cistenie a zivenie probiotik staci zmes mikrovlaknin ako psylium, inulin, arabinogalactans, pektiny(jablka) glucomannan a najjemnejsia mikrovlaknina, co cisti nielen creva ale sa absorbuje do krvi a cisti cele telo, modified citrus pectines .
Tak jsem si nasla i ceskeho distibutora produktu 5-HTP.
Co bude dle Vas pro me tedy lepsi?
L-tryptofan 500mg - 2 tablety 1xdenne? S kombinaci vitaminu B6?
Nebo 5-HTP 2x 100mg jednou denne?
A ten Helex 0,5mg mam vysadit zrovna nebo mam pockat nejakou dobu?
Dekuji mnohokrat.
Zdravím Vás pane RTG,
jsem ráda že jsem na Vás narazila. Vysvitla mi tim nova nadeje.
Brala jsem antidepresiva 10 let od svych 14cti let (Sertralin) kvuli uzkostne poruse a socialni fobii. Muz mi je vymenil za placebo, tudiz jsem vysadila ze dne na den nevedomky. Zazila jsem si peklo, z ktereho jeste nejsem venku. I pres to se k AD nechci vracet. Po pul roce jsem byla "nucena" si nasadit Helex 0,5mg ob den, abych alespon trochu fungovala. Nechci ale z blata do louze, zdaleka mi Helex nepomaha, spis mam pocit ze jsem po nem jeste vic mimo a zvysovat davky nechci. Denodenne si zazivam stavy tezke neurozy a jsem uplne mimo.
Myslite, ze by mi mohl pomoci L-tryptofan 500mg - 2 tablety 1xdenne? S kombinaci vitaminu B6? S tim, ze bych po 14cti dnech Helex uplne vysadila?
Vim, ze spis doporucujete 5-HTP, ale nechci cekat dlouhou dobu nez mi dorazi domu. Tuhle variantu bych si objednala v prubehu brani L-tryptofanu.
Dekuji za nazor. Mejte se krasne.
Tu je link a zlozenie tej zmesy vlaknin www.detoxikacia-organizmu.com
Dobry den! Chcela by som sa spytat na Vas nazor na vlakninu "Clean inside", ci je to nejake super alebo uplne staci ked budem uzivat psyllium a jabl.vlakninu a probiotika? Dakujem za odpoved
Horcik, lecitin,
Lienocka, nielen horvik, ale aj drasdlik sodik a vapnikmozu sposobit tetanicke nedostatky mineral0ov. Ale mravcenie moze byt aj zo zhorsenej cirkulacie krvi(lcitin lipaza na cistenie ciev , a na riedenie krvi a na odstranovanie krvnych zrazenin(fibriny a tromby) nattokinaza a serrapeptaza)
Dovodov na zvysene ALT je hromada
www.mayoclinic.org
dufajme z e u teba je to nejake mensie zamorenie, co velmi lahko odstrani protokol dr Berksona
Lia vynechavanie tazkostravitelnych jediel moze sice odbremenit pecen ale ked si ju precistis protokol0om dr Berksona a branim hodne mikrovlaknin, nepotrebujes nic vynechavat a zaroven si odfmoris a regenerujes pecen. Zasada spravnej diety je totiz pestrost a ked niektore jedla nevies poriadne stravit, tak je to kvoli nedostatku kyselin alebo roznych enzymov, a tie sa daju lahko doplnit. S vinimkou na lepok, lebo nan zatial nie su dostatocne ucinne enzymy
Ahoj.chcela by som sa spytat,ze ake mineraly si mam doplnat ked mam krce casto v rukach,alebo take mravcanie v koncatinach.davam si magnesium pravidelne asi 2tyzdne ale nepomaha mi skoro vobec.tak ci k tomu nemam pridat aj iny mineral vapnik alebo co konkretne? Dakujem :)