Otázky na RNG

mastie

ďakujem za odpoveď, ale dopracovala som sa k poznaniu, že mám v krku psiu pásomnicu,ktorá spôsobuje echinokokózu,takže čo sa týka serrapepetázi,mení to zrejme indikáciu,tak znova prosím o návrh terapie,alebo kde ho hľadať

PF2014

To máš úplnú pravdu, ja som mal takého obvodného, že bolo k nemu za trest chodiť, kopa problémov a musel som sa skoro prosiť o obyčajný krvný obraz, viac nebol ochotný nikdy zobrať. Pri tom by pri problémoch ako je slabosť a únava, mali brať krv podľa mňa aj na infekčné ochorenia, borelioza, chlamydie, mykoplazmy, EBV,CMV, aj keď to neni možno tiež 100% istota, ale aj tak sa tam niečo môže ukázať, ako keď si to nedáš spraviť. Ale bohužiaľ sa tieto vyšetrenia bežne nevykonávajú, až po zmene obvodného som sa dočkal na vstupnom vyšetrení kopec rozborov, ale opakovane už tiež neni ochotný robiť nejaké veľké testy, aj keď ubehli roky, bohužiaľ poisťovne nepustia.

josephine12

Ved ja vydrzim len lekar vymysla ; je pravda ;ze lieky jem od svijich 30_tich rokov tak to musi trvat dlhsie ;dakujem za odpoved; objednam este aloe a vitaminy a prosim ta vsetko to najdem na iherb?

RNG

PF rozbory krvi su velmi dolezite na stocky roznycy diagnoz, zialbohu lekari volia len take, co sa im osobne vidia pri diagnozach potrebne. Mnohokrat nerobia rozne, ktore by mohli objavit ine priciny roznych aj viacnasobnych zdravotnych problemov Povacsine hladaju len jedinu pricinu, zdravotny stav je ale ovplyvnovany casto hromadou roznych pricin

RNG

Nizko hemoglobin moze byt nasledok zleho travenia, tiez plesni a candidy v tele, najma v kostnej dreni, co vedie az k leukemii,
tiez to moze byt nedoastatok inych materialov na cervene krvinky, nielen zeleza, ale aj medi, , vitaminov B-6, B-9 a najma B-12.

RNG

Josephine, trpezlivost, ladviny ti iste nicila nejaka nakaza alebo chemikalie dlhy cas, tj na regeneraciu tak isto potrebujes dost dlhy cas. Odporucam brat aj hojive aloe vera, najlepsie vymrazeny prasok asi 1/2 gramu denne, dlhodobo.

RNG

Majo rozne antioxidanty su potrebne na cirkulaciu,tj aj v hlave, lecitin na cistenie ciev aj cinnost mozgu a co ti odporucam, aby si mal dobre namazane klby, inac sa vudieraju, je jes 2 avokada za tyzden alebo brat 1 gram CMO denne.Mozno by sa ti zisklo brat aj krill olej, co obsahuje EPA a DHA vo vyborne absorbovatelnej forme, oba su dobre na nervy a mozog.
A hodne orechov a olejnatych semien, nezabudaj, ze mozog je na skoro 70% zlozeny z panenskych nasytenych tukov a ostatok suchej hmoty su lecitiny.

RNG

Karolala, davkovanie serrapaptazy je v pripade potreby az 3 x 120 000 IU. Mozes ju brast s jedlom a pripadne aj s inymi doplnkami, vcitane antiparazitickeho/prtiparazitalny balicek protokolu dr Huldy Clatk z JUKL.
2 jarro zymes plus su silnejsie, lebo obsahuju aj enzym na zeleninove a strukovinove cukry, tj proti nafukovaniu.
Vegetarianske su ovela slabsie a na ucinnost drahsie.Zidu sa len pre vegetarianov alebo na specialne cistenie tela, ked pancreatin nestaci.
Selenov mas na vyber hromady, delia sa na kvasnicove a nekvasnicove Oboje su dobre, ale su ludia s alergiamy na kvasnice a pre to sa vyrabaju aj rozne nekvasnicive.
Na znackach nezalezi, len na obsahu.
Na tetaniu pomahaju najlepsie doplnky na kosti, tj nielen magnezium/horcik, ale aj calcium/vapnik, sodik draslik stroncium atd. Samozrejme na dobru absorbciu potrebuje doplnok obsahovat aj vitaminy D-3 a K-2 Pozri napr na vyrobok firmy NOW pod nazvom Bone stength, kde to vsetko mas. Tj okrem draslika/kalium/potassium, co mpozes dostat napr zo soli, kde zmiesas morsdku nerafinovanu sol s KCl, ako to robi moja zena a to pouzivas vylucne na solenie.Tak dostanes menej sodika, ktoreho mame obvykle privela ale viac draslika, co je co nedostatku v dnesnych potravinach a samozrejme rozne potrebne stopove z nerafinovanej morskej soli.