prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Josephine, tlak mozes mat zvyseny, lebo mas zapchate cievy alebo "hustu" krv, na cvo pomaha cistit si cievy lecitinom a riedit bezpecne krv nattokinazou. Niekedy pomoze aj rozsirovat si cievy ovocim hlohu(Hawthorne, mechanizmus vasodilatacie , viac na
floraleads.com )
Ale tlak najviac ovlyvnuje stress, preto si treba stres co najviac odstranit/potlacit a zlepsit zaroven aj spanok, kdeze tieto dva su uzko spojene. pozri viac na to cez Google.sk pod mojim nickom a slovom stres a spanok.
Stres je zabijak, doslova a neadresovany je po case pricina stovoek roznycy zdravotnycy problemov,. Tj neoplati sa ho zanedbavat.
Jozefe, , na aplikazie cez kozu na klby a slachy je dobre pouzivat koncentraciu DMSO od 50 do 70%. Vyssie koncentracie(sam som pouzical az 90%) znacne stipu a velomi odmastia kozu. Po pol hodine po aplikacii odporucam si miesto natriet kokosovym, olejom. Dovtwedy musi byt obnazene a nedotykat sa niciho. Inac si mozes "prepasirovat" do tela neziaduce latky, ako napr plasticke hmoty z textilii
Pozor na skladovanie DMSO, odporucam len sklo a polyetylen.
Dobrý deň RNG, prosím Ťa, vieš mi napísať konkrétne aké doplnky by som si mala objednať na zníženie tlaku , pretože liekami ani cesnakom sa mi to nedarí, chcem si spraviť zase objednávku v iherbe, tak by som potrebovala od Teba priamo na to vhodné výrobky, ten tlak je stále okolo 180/120 niekedy ja vyšší, možno v závislosti od tých obličiek, ale na tie doplnky užívam. Ďakujem ti vopred :)
Must be strong,l rozdel si to pocas dna. Premena 5-HTP na setrpotonin(5-HT) nie je okamzita a tak isto premena serotoninu na melatonin nie je okamzita, takze branie na vecer nemusi nevyhnutne uspavat, hoci je to mozne.
Dobrý deň. Mohli by ste mi prosím poradiť? www.zdravie.sk
Zdravíčko,
psala jsem tu před pár dny příspěvek ohledne 5-HTP. Uz ho mam doma a chystam se ho vyzkouset.
Mam otazecku ohledne uzivani.
Jakou si mam nasadit davku? 200mg pred spanim? Nebo si to mam nejak rozdelit do celeho dne? Dekuji za odpoved.
Mnoly , oslabeny traviaci poroces postupne vedie k stovkam roznych zdravotnych problemov, lebo celkove pre zdravie a dobru cinnost tela potrebujes hromady roznycy materialov, z ktoryc ti mnohe pri oslabenom traveni a absorbcii mozu chybat.
Opakujem zasadu ze travenie je vec dostatku kyselin, enzymov ,mikrovlaknin a probiotik a ze chybajuce sa da doplnit velmi jednoducho Chemikalia escital/escitalopram ma ucinok SSRI , tj nedovoli znizovanie hladinu serotoninu.
Na zvysenie hladiny serotoninu docasne sa da brat polotovar 5-HTP, co sa dobre absorbuje a je len jeden krok od serotoninu(5-HT) a nie 4 premeny, ako je L-trypotophan.
Ale radim mu napravit si travenie v prvom rade, lebo inac speje k nie len problemom so serotoninom , ale stovkam inych.