prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Viktor, ty mas jasnu diagnozu, tetania a nasledky virusu VZV a to treba ucinne adresovat.
Viktor , vies ze mas tetaniu a ta je zo zlej absorbcie mineralov, tj musis adresovat svoje travenie(kyseliny enzymy mikrovlakniny a probiotika).Lekari nemeraju ani kyseliny ani enzymy ani crevnu floru, takze to je na tebe.
Mas z toho aj podstatne znizenu aj viralnu imunitu,tj aj ine imunity zaroven, pre to sa ti premnozil v tele virus VZV, ktory nosime v tele cely zivot prakticky vsetci. Ten ti mapadol aj ine organy aj nervove obaly/myelin, aj mozog a pravdepodobne aj oci a usi. Lekari ho obvykle podcenuju a dufaju ze "odide sam", podobne ako virusy hpv, EBV a ine.
Takze si musis zvysit co najskor aj viralnu imunitu, pozrie cez Google.sk pod mojim nickom a slovom herpes, ako na to.
Na regeneraciu myelinu treba brat DHA, co najdes napr v calamarine oleji. Davka je 2 x 1 gram DHA.
Josephine, tlak mozes mat zvyseny, lebo mas zapchate cievy alebo "hustu" krv, na cvo pomaha cistit si cievy lecitinom a riedit bezpecne krv nattokinazou. Niekedy pomoze aj rozsirovat si cievy ovocim hlohu(Hawthorne, mechanizmus vasodilatacie , viac na
floraleads.com )
Ale tlak najviac ovlyvnuje stress, preto si treba stres co najviac odstranit/potlacit a zlepsit zaroven aj spanok, kdeze tieto dva su uzko spojene. pozri viac na to cez Google.sk pod mojim nickom a slovom stres a spanok.
Stres je zabijak, doslova a neadresovany je po case pricina stovoek roznycy zdravotnycy problemov,. Tj neoplati sa ho zanedbavat.
Jozefe, , na aplikazie cez kozu na klby a slachy je dobre pouzivat koncentraciu DMSO od 50 do 70%. Vyssie koncentracie(sam som pouzical az 90%) znacne stipu a velomi odmastia kozu. Po pol hodine po aplikacii odporucam si miesto natriet kokosovym, olejom. Dovtwedy musi byt obnazene a nedotykat sa niciho. Inac si mozes "prepasirovat" do tela neziaduce latky, ako napr plasticke hmoty z textilii
Pozor na skladovanie DMSO, odporucam len sklo a polyetylen.
Dobrý deň RNG, prosím Ťa, vieš mi napísať konkrétne aké doplnky by som si mala objednať na zníženie tlaku , pretože liekami ani cesnakom sa mi to nedarí, chcem si spraviť zase objednávku v iherbe, tak by som potrebovala od Teba priamo na to vhodné výrobky, ten tlak je stále okolo 180/120 niekedy ja vyšší, možno v závislosti od tých obličiek, ale na tie doplnky užívam. Ďakujem ti vopred :)
Must be strong,l rozdel si to pocas dna. Premena 5-HTP na setrpotonin(5-HT) nie je okamzita a tak isto premena serotoninu na melatonin nie je okamzita, takze branie na vecer nemusi nevyhnutne uspavat, hoci je to mozne.
Dobrý deň. Mohli by ste mi prosím poradiť? www.zdravie.sk