prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Rita, 0.1% (1000 ppm)znamena jedna tisicina. tj na 30 ml je to 0.03 ml, tj zhruba 30 mg.
A to se asi 2 kvapky 60% citricidalu do 30 ml. Ja osobne odporucam od 1 do 4 kvapiek kde 4 kvapky uz vyvolavaju znacne kychanie aj vyse 1/2 hodiny.
anonym, RA je obvykle sposobena mykoplazmami v tele alebo privelkou hladinou homocysteinu, tj nad odporucenych 6 mikromol na liter. Prti mykoplazmam sa da branit posilnenin probiotickej crevnej flory(tj rozne probiotika a zivit ich zmesou mikrovlaknin)
a tiez branim ectraktu z olivovych listov(3 x 300 mg oleuropeine)
a kvapky samento coumanda a banderol 2 x 15 kvapiek z kazdeho.
Proti vysokej hladine homocysteinu sa da branit dlhodobym branim vyssich davok vitaminov B-6 B-9 a B-12(sublingual) Pripadne aj TRS(trimecilglycin) 3 az 6 grasmov denne, , lebo aj ten zvysuje metylaciu/zanik homocysteinu.
Maruska, neviem ako tvoja lekarka, ale mne to pripada ako onychomykosisi tj plesen na nechtoch. Skus pouzivat oreganovy olej, vnutorne v kapsuliach,plus zvonku v kreme 2 az 5% pridaj do akehokolvek kremu co pouzivas na ruky.
Vseobecne cim viac roznych doplnkov , tym je vacsi ich spolocny ucinok. Co sa tyka probiotik, tam to plati rtak isto, lebo rozne probiotika nam vyrabaju rozne materialy, ci uz ziviny, vitaminy alebo co je najdolezitejsie , rozne obranne latky.
Anonym, natie teaty sa nweviem vyjadrit, nemam ani sajnu, ake su presne.
Zdravim ta RNG prosim ta chcem si pripravit roztok do nosa z 60% Citricidalu. Ked mam 30 ml flasticku mam tam kvapnut 1 alebo 3 kvapky. Kedze na originalnom baleni je ze obsahuje 0,1% Citricidalu na 30ml. Malo by to byt 1 kvapka ale radsej sa spytam nech to nedomrvim.
A na ake ochorenia odporucas Boswelin a Curcumin? Kedze su silno protizapalove. Dakujem
Dobry den RNG,
Potrebovala by som poradit ohladom reumatoidnej artritidy ktorou trpim uz od detsrva,teraz mam 31 rokov. Uzivam.denne 5.mg Prednisonu a raz za tyzden Metotrexat, brala som uz aj bioliecbu ale po otehotneni som ju vysadila. Po porode (december 2014) sa mi stav postupne zhorsoval..bola mi opet ponuknuta bioliecba ktoru som vsak uz odmietla....a som na hore spomenutej liecbe.
Znama mi poradila skusit serapeptazu nakolko jej pomohla na to iste ochorenie...chcem sa spytat ako ju treba uzivat a druha vec co by som mala vysadit z jedalnicka na podporu liecby......som velmi.chuda,,nedari sa mi roky pribrat....160 cm/40 kg
Dakujem!
este by som dodala, ze kozna lekarka vylucila plesne...
Dobry vecer pan RNG. Mam 25 rokov, nepijem, nefajcim, nepracujem s chemikaliami, nechty si nelakujem, nikdy som nemala gelove nechty, niesom alergicka ..ani nic podobne..Nechty sa mi takto zohavili za priblizne posledne tri dni...Jemne zfarbenie som zadala uz pred par tyzdnami..ale bolo to take kolisave...raz to zmizlo..a raz sa opat objavilo....No vazne zfarbenie a deformacia..naslaty asi za posledne cca 3-4 dni.. Nechty sa cele zfarbili do -sivo-zlto-hneda...aj s fialovymi skvrnkami...zdeformovali. nechtove lozko je cele nadvihnute, napuchnute..akoby pod nechtom vyrastol akysi ,,kopec" cohosi.. Na fotkach to nevyzera tak zle ako to v skutocnosti je..ruka sice vyzera akosi opuchnuto a na dlani flak ako modrina..ale to je len skreslenie fotky... Iba nechty mam zdeformovane.. Kozna lekarka povedala, ze je to problem s imunitou.. a predpisala mi liek: ISOPRINOSIME 500mg..ale prisla mi velmi bezradna... . Dakujem za kazdu radu..vyzera to strasne neesteticky..a asi sa aj obavam, ci to nesuvisi s nejakym vaznejsim problemom v tele..dakujem velmi pekne..:(
Ahoj RNG, čo si myslíš o testoch na domáce použitie? Chcel by som si kúpiť test na mononukleózu, princíp je jednoduchý, odoberieš si len z prsta trochu krvi, nakvapkáš ho do takej kazety a potom pridáš roztok, výsledok sa ukáže podľa čiarok. Má to význam kupovať? Lebo u mňa v labáku to stojí 55 eur, test na EBV a tento len 13 eur, a je mi ľúto dať za to toľko peňazí, dá sa na to aspoň trochu spoľahnúť, či tomu neveríš veľmi? Dokonca je aj test na boreliózu na domáce použitie, tuším stojí okolo 20 eur, len či to nie je blbosť.