prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Viem, že na slovenských stránkach su doplnky drahšie, ale nevadí mi to pretože ich chcem čo najskôr. Probiotiká momentálne užívam Laktobacily GS Antibio 40.
Ešte som sa ťa chcel spýtať či stačí buď iba NAC alebo serrapeptáza alebo sú treba obe naraz. Ten cordyceps čo si spomínal sa mi vidí ako velmi dobrá vec, takže ten si chcem určite objednať a dalej nestačí iba samento alebo je treba naraz aj samento, banderol a coumanda. Citricidal užívat nemusim?
Na Slovenskych strankach su doplnky ovela drahsie, ale zase dostanes ich rychlejsie.
Mykoplazmy su znacne podporene pouzitim atb, lebo atb im znicia prirodzeneho nepriatela probiotika. Preto ti radim ako prvu zalezitost si obnovit probioticku crevnu floru branim mikrovlaknin a nasadzanim si kvalitnych a roznych probiotik..
Na znicenie mykoplaziem musis brat odmaskovace(NAC a serrapeptazu) inac ich neznicis. A ucinne na ne su extrakt z olivovych listov v davke 3 x 300 mg oleuropeinu a kvapky samento, coumanda a banderol 2 x 15 kvapiek z kazdeho.
Sanny, najma pravy citricidal, kvapky roztoku na prinosne nakazy aj pit roztok. Ale ucinne su aj berberine, monolaurin, colostrum, chaga,a hromadu inych, pochopitelne v spravnych=dost velkycy davkach. Niektore streptpkoku sa vedie zdruzovat a kolektivne branit, take treba odmaskovat NAC alebo serrpapeptazou skor nez sa daju znicit.
Ahoj RNG
Chcel by som sa ťa spýtať pár otázok. Kedysi som už raz na toto fórum písal a ty si mi okomentoval môj príspevok. Bolo to v septembri tohto roku. Odvtedy prešli dva mesiace, niečo sa zmenilo k lepšiemu, ale stále nie som zdravý a ani stále nedokážem normálne fungovať. Teraz sa pozerám na celú vec celkom inak a myslím si, že všetky moje zdravotne problémy sú spôsobené práve mykoplazmou. Doteraz som až tak tomu neveril kedže každy lekár, u ktorého som bol mi tvrdil, že moje ťažkosti z toho nemôžu byť, ale teraz mám inž názor. Vybral som ATB Tavanic potom som bral ešte jedny a počas liečby som sa vždy cítil omnoho lepšie, než keď som lieky nebral. Vždy asi tak týždeň po dobratí ATB mi začalo byť znova horšie, pričom sa mi vracali staré neduhy, ktoré sa počas užívaní ATB zmierňovali dokonca pomaly vymizli. Často sa mi stáva ,že sa mi zle dýcha, nie nosom, ale ústami, ako keby som sa nemohol zhlboka nadýchnuť uplne do pluc. Nohy mi trpnu alebo niekedy brnia a príde mi to presne ako nedokrvovanie. Stáva sa mi, že cítim hrozne tlkot srdca až tak, že mi otriasa krk niekedy aj hlavu a srdce ako by mi išlo vyskošit z hrude...Pri EKG meraniach je ale všetko v poriadku a tep mám okolo 70 a srdce mi nebije rýchlo len to hrozne cítim na hrudi...V poslednom čase si meriavam tlak a tep srdca mi často skáče zo 70 na 82 a naspat takmer každu minutu čo je velmi čudne...Najviac pocitujem tlkot srdca v noci ked idem spat a kvoli tomu nemožem zaspat...Posledny doktor, u ktorého som bol bola Plúcna, lebo som veril, že na spirometrii sa nájde chyba v dýchaní, ale bolo to všetko v poriadku. Doktorka mi dala sirup proti kašlu, cerezu, ktorá je proti alergickej nádche, pričom ja som nikdy žiadnu alergiu nemal a na spanie Neurol, ktorý mi ale tiež nepomáha ked citim tlkot srdca. Ešte mi dali dve injekcie magnézia. Neviem, či to bolo z tých injekcií, ale 4 dni som sa cítil velmi dobre a svoj zdravotny stav by som ohodnotil tak na 80 percent. Po tých 4 dnoch prišlo zhoršenie a teraz sa cítim tak, že dokážem fungovat, ale nie je to nič moc. Asi tak tri týždne mi robili testy na mycoplazmy. Boli negatívne, ale protilátky na ne boli pozitívne a velmi vysoko. Myslím si, že mycoplazmu mám stále v tele, bud v plucach, alebo v bunkách, a preto by som sa chcel uberat týmto smerom a liečit sa z nej, bud čisto prírodnými doplnkami alebo v kombinácii s ATB. Skúšal som aj taký experiment z cigaretami. Nikdy som nebol aktívny fajčiar, ale občas som si zapálil. Ešte tesne predtým, než mi uplne prepukli tieto problémy naplno, ked som si zapálil semtam cigaretu ostalo mi po nej dost nevolno, zneisteli mi nohy a zle sa mi šlukovala, akokeby som ju nedokázal uplne vdychnut do pluc. Odvtedy som nefajčil a asi tak tri týždne dozadu som to skusil. Cigaretu som ani nedofajčil, zahasil som ju po piatich šlukoch a bolo to to iste...ostalo mi po nej zle a nohy uplne slabe. Z toho usudzujem že bud mam mycoplazmu stále v plucach alebo su len poškodene a nedokážu uplne fungovat. Keď sa teraz spätne obzriem do minulosti, tak zistujem, že mycoplazmu už mám asi tak tri roky, ale doposial si s ňou moj imunitný systém dokázal poradiť, respektíve jej utoky, ktoré niekedy mohli trvat dva alebo tri dni boli potlačene a ja som normálne fungoval ako zdravy človek. Chcel by som sa ťa teda spýtať, že ako dlho by približne mohla trvať liečba(je mi jasne, že je to dlhodobe), respektíve po kolkých dnoch by som mohol začat pociťovať úlavu, ustupili by mi tieto syndrómy a mohol by som relatívne normálne fungovať. Včera som si čital tvoje články a zaujali ma aj tvoje niekdajšie problémy s pľúcami a dýchaním. Taktiež by ma zaujímala moja saturácia kyslíkom...Myslím si, že ju nemám optimálnu a mohla by byt lepšia. Chcel by som teda začať užívať napr cordyceps a doplnky proti mycoplazmám, ktoré uvádzaš na stránke. Chcel som sa ale spýtať, či si možem s kľudom objednať odmaskovávače ako je samento, NAC, citricidal či extrakt z olivových listov rovno zo slovenských stránok ako je swanson.sk alebo radšej priamo z Ameriky.
Ďakujem za odpoveď.
dobrý deň rng prosím o radu čo radíte na streptokoka? dakujem velmi pekne
Uvediem to aj sem, aby ste videli, ako to lekarska mafia robi pri zamlcovani vedomosti okolo liecenia inac, nez je im to financne najvyhodnejsie
Som zvedavy ako rychlo to z internetu zmizne.
Vzdusne alergie vedu k zahlieneniu, co dava podu [pre rozne mikroby, zo ziju z hlienov a tie poskodia pluca. Na vzdusne alergie pomaha najma quercitin a bromelain, rozne nakazy treba adresovat co najskor a odhlienovat treba serrpapeptazou a oreganovym olejom Poskodenen pluca sa daju po potlaceni infekcii a odhlieneni v nich regenorvat adaptogenom cordycepsom.
Kajulka, v mojej generacii proakticky som nepoznal nikoho v triede, co by mal astmu, potravijnove alebo vzdusne alergie silne. Nanajvys to bola tzv senna nadcha
.Za poslednych 60 rokov ale pribudlo hromada ockovani, tj do tela deti dostavaju hromady roznych skodlivych latok a zamoreni, co sa zrejme musi odrazit niekde
Dobre RNG takze na vzdusne alergie staci quercetin alebo odporucas kombinaciu quercetin a bromelain.
Ak ma dieta astmu tam co odporucas brat? Tam asi tiez nieco protizapalove...
A Rng nevies preco je taky velky vyskyt astmy u deti, zacina sa to okolo 5 roku zivota. Co je spustac? Ja a ani moj muz nie sme alergici ani astmatici a nas syn ma nabeh na oboje. Neverim na tie hygienicke teorie ze ak dieta zije v sterilite tak ma astmu a alergie. Ved kto zije v sterilnom prostredi. Ja som cistotna ale ved bakterie ziju okolo nas tomu sa neda vyhnut. Jasne ze dieta som nenechala hrabat sa kade tade po vonku a olizovat si prsty. Asi som mala podla vedcov by asi nemal astmu. Ty si co o tom myslis, citas inu literaturu snad mi povies inu teoriu co je za tym. Velka vdaka ti RNG
Rozmýšľam o vitamínoch, chcem si kúpiť tieto vitamíny, je to taký väčší komplex, mám to kúpiť?? Oplatí sa??