prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
PF, je to tvoje telo, a nepatri lekarom, tj ked ti nieco nerobi dobre, tak to neber a kasli na ich reci.
V prirode je dostatok roznych neskodnych materialov, ovela viac, ako je dokopy chemickych patentopvanych liekov a mnohe su dokonca ucinnejsie ako lieky a zaroven bez skodlivyc postrannych ucinkov a najma navykovosti.
Zialbohu, o tom sa od beznych lekarov nedozvies, ale existuje mala skupina, co sa s nimi zaobera a tuto sa tu snazim aspon ciastocne reprezentovat.
Najma aby mal clovek vyber a nebol nuteny za kazdu cenu brat len skodlive patentovane farmaceuticke chemikalie.
Proste keď zoberiem risperidon, tak pocítim po hodine asi silnú úzkosť, intenzívne zosilnenie depresie a sú to stavy, že by si najradšej niekedy ani nebol, proste ako keby si prešiel so strednej depresie behom hodiny do veľmi ťažkej, len čím to nahradiť, aby som nemal abstinenčné príznaky.
RNG, netuším, prečo ani sám beriem risperidon a beriem ho asi od roku 2010, nakoľko sa tento liek užíva pri psychózach a schizofréniach, ktorá mi už bola veľa krát vylúčená a nie je po nej ani stopy, mám akurát určité problémy s poruchou osobnosti, možno preto to beriem, inak ani ja sám nevidím dôvod, prečo by som to mal brať, lebo jednak mi to fyzicky nerobí dobre a psychicky ešte viac zle. Doktorom som to samozrejme zbytočne hovoril, keď som povedal, že som si to znížil o 0,5 mg nižšie, lebo mi to zle robí,tak sa hneď do mňa obuli, že nespolupracujem a podobne, ale to, ako mi je z toho zle ich nezaujíma, mal som chuť dať nejaký úder tej doktorke, keby vedela, aké stavy z toho mám. Ale to je klasika, keď to nezažili a nevedia, čo to spôsobuje.
Risepra/risperdale/risperidone by som rozhodne nebral, lebo ma privela vaznych bocnych neziaducich ucinkov.
Naviac je to antipsychoticka navykova droga, takze na co ju beries?
PF, na spanie je melatonin a rozne byliny, ako chmel, valerian, scutelaria, phelodendron, L-theanine a podobne. Najdes ich zmesy pod "sleep formula"
Josephine uz si nepamatam vsetko , s cim vsetkuym
mas problemy, pamatam si len modriny a kreatin. Modriny sa riesia extra vitaminom C( ester C, 5 gramov plus), L lysinom(3 gramy) a bioflavonoidmi, najma diosmin.
Na tie oblizky ti neviem povedat, co je propblem, moze to byt mikrobialny alebo rozpad nejakeho svalstva v tele, co zvysuju creatine.
Skus brat na mikrobialne colostrum(2 x 10 gramov) monolaurin(2 x 5 gramov) a berberine. To by malo adresovat rozne mikrobialne, vcitane urinarnych nakaz.
Ak mas podozrenie na boreliozu, chlamidioe , mykoplazmy, tak ako som povedal su to extrakt z olivovych l;istov, a kvapky samento, coumanda a banderol.
Ahoj RNG, ja by som ťa chcel požiadať súrne o pomoc, lebo neviem, čo s tým, aj keď môj problém by bol z určitej časti pre psychiatra skorej. Ide o to, že jednak medzi 20:00-23:00 ma chytia strašné depresie, ktoré nemám zďaleka tak silné ráno ani cez deň, beriem na večer 1 mg risepra, a keď ho zoberiem, je mi úplne hrozne, ale lekárom to zbytočne hovoriť, nevysadili mi to, rozmýšľam, že si ho fakt postupne sám vysadím, len je tu problém, že keď ho nezoberiem, nezaspím ani hodinu, prípadne dve hodiny maximálne a to je všetko a je to primálo na to, aby som nebol cez deň unavený. Fakt si neviem rady, mám fakt zničenú načisto biochémiu, alebo neviem čo, že nemôžem absolútne zaspať.
Pamätám sa, že ako dieťa som zaspal do pár minút, keď som si ľahol, teraz ľahnem do postele a môžem tam ležať 4-5 hodín, kým zaspím, ak vôbec a aj to so strašnými depresiami. Ako by sa to dalo riešiť? Takto sa už nedá žiť.
dobrý deň RNG, vyskúšala som všetko čo si mi poradil,od mája tohoto roku, Nechcem tu vypisovať všetky doplnky, ale včerajšie výsledky sú zhoršenie stavu.Neviem či si pamatáš na moje problémy,ktoré s tebou riešim.
Máš prosím ťa ešte niečo, čo by mohlo zabrať?
Ide o obličky a kreatinín už 430. dakujem vopred za radu.
mimagigi1 na onychomykozu su dobre napr 2% oreganovy olej(moze byt az 5%) tiez roztok kyseliny borickej alebo boraz, do coho nam,ocis spicky ponozoek a tak mu ich natiahnes na nohy. To zaroven sterilizuje aj obuv, kde sa nachadza plno vytrusov plesni a zu ucinne aj mesiace neskor.
Zapaly su z roznych dovodov, a je plno roznych zapalovych agentov v tele Quercitin adresujetie, co su sposobene najma vzdusnymi alergiami, podobne aj bromelain. Curcuminoidy a bosvwelin su na ine typy zapalov.