prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
RNG,
prosim ta este o radu pre syna ( kt. ma 19 mesiacov) vsimla som si ze sa mu na nohe na palcoch stiepia nechty a na jednom ho ma taky hrubsi a do inej takej zltej farby, ked som googlila zistila som ze velmi pravdepodobne je to nechtova mykoza ( nail fungus)
Je na to nieco co moze permanentne pomoct sa toho zbavit?
Dakujem velmi pekne
M.
Rng prosim ta chcem objednat citricidal spray do nosa, pisu ze obsah flasticky je 30ml a je tam 0,1 citricidalu. To znamena ze je tam na ten obsah 1 alebo 3 kvapky Citricidalu.
A chcela by som si objednat zen sen, Cinania beru tento koren ako vseliek,ak to prezeniem... aky mas na zen sen nazor ty? Je ho aj viac druhov ako Panax, korejsky, cinsky, americky...no len neviem ktory vybrat, ktory je nejak divo rastuci a teda ucinny. Dakujem ti za cenne rady Rng.
RNG takze ak ma niekto vzdusne alergie odporucas Quercetin a musi byt entericky pokryty ci nie?
Ak ma niekto astmu tam tiez je dobry quercetin alebo uz nieco ine, kedze ide o zapal neinfekcny.
A Kurkumin a Bosweliu odporucas pri com, kedze pises ze je to silno protizapalove? Ci je to skor na nejake zapalene klby reumu alebo aj na alergiu vzdusnu a na astmu?
DAKUJEM RNG
Na pamat je dobre brat curcuminoidy, ktre predidu alzheimeru. Tiez rozne antioxidanty, ako napr vitamin C a E, vinpocetine huperzine A a gingkolidy.
Dobry den RNG,
Chcela by som sa spytat co moze pomoct na kratkodobu stratu pamati, posledne dva roky sa stane to ze rychlo zabudam na veci co chcem povedat. Homeopatom mi bolo povedane ze mam Alzheimer a kedze to bol velky sok nestihol a nedalo sa mi na to vela reagovat a opytat sa viac. Viem ze na toto nieje liek ale chcel by som od vas vediet vas nazor a najviac informacii co by ste mi mohli pomoct, poradit.
Dakujem ze kazdu radu
Dobry den,
Curcuminoidy a boswelin su silne protizapalove latky. Bromelain je cistiaci enzym a quercitin potlaca zapalove reakcie zo vzdusnych alergenov.
Zdravim ta Rng, aky je prosim ta rozdiel medzi kurkuminom a bosweliou a enzymami querctin bromelain ked to potrebujem na alergiu vzdusnu-prach,roztoce a atd plus ci toto iste mozem pouzit na liecbu astmy. Dik
PF je na to plno testov , Ak ked ziadny nie je uplne presny. Ale viacero testov to potvrdi doastatocne presne.
Ahoj RNG, chcem sa poradiť pre jedného človeka, aké vyšetrenia krvi, ak sa v tom vyznáš, je spoľahlivým ukazovateľom nedostatku železa? Čítal som, že sérové celkové železo nie je zrovna dobrým ukazovateľom,aj keď práve to sa robí najčastejšie.