Otázky na RNG

mamado

Rng, prosim ta o radu
zarabam si podla tvojej receptury krem na tvar.
zaujimalo by ma ci mozem krem zarobit tak, ze vynecham VODU.

Dakujem velmi pekne. MAMADO

RNG

Odlupenie sietnice a makularna degeneracia je nasledok vytvorenie roznych utvarov za sietniciou, ktore sa tam tvoria najma pre znizenu cirkulaciu krvi.
Takze vsetko, co zvysuje cirkulaciu tu pomaha, od lecitinu, cez rozne carotenoidy vo vyssich davkaxch, najma tie, co sa nachadzaju v safrane, tam boli dokazane uzitocne.

RNG

Staph. epidermis sa bezne nachadza na kozi a pokila sa nedostane do tela , dovnutra, nesposobuje ziadne problemy. Samozrejme v moci je neziaduci a da sa vytpct pitim roztoku citricidalu, napr.

Martin.

Ahoj RNG, existuje podľa teba nejaká prevencia pred odlúpnutím sietnice? Dá sa pred tým chrániť? Ďakujem.

RNG

Roznych mikrobov je hromada a zialbohu lekari kultivuju z nich len malu cast. Takze "nalez ziadny" este nevylucuje hromady moznych mikrobov
Odporucam brat ako kazdemu hromadu mikrovlaknin a nasadzat si kvalitne probiotika. Hlienove vlakna mozu znamenat hlienovu nakazu,tj odporucam odhlienovace ako serrpapeptazu a najma kapsule oregaoveho oleja.
Kedze to mas v moci snad by ti pomohlo brat aj Berberine, 2 x 1 gram.

PF2014

Ahoj RNG, bol som u lekára s pálením pri močení, občasným, a bolesťami hrdla. Keď som ráno čakal v lekárni, bola mi zima trochu a tak, myslel som, že to bude niečo horšie. Bolo mi spravené CRP, výsledok 0,6 norma /0-5/, takže po zápale ani stopy, aj keď neviem, či to vylučuje na 100% zápal v tele. Odobratý moč na sedimentáciu, kde mi zistili veľa hlienových vlákien a veľa amorfných solí, ako som ti to písal aj v predošlom príspevku niekde. Kultivácia moča dopadla s nálezom - staphylococcus epidermidis - ojedinele. Výter z hrdla bežná flóra. Lekár povedal, že to je v poriadku, je normálna tá kultivácia? Aj tie hlienové vlákna neviem, čo sú, prečo ich je v moči veľa. Aj to CRP sa čudujem, že je takmer na nule, keď ma bolelo hrdlo a necítil som sa dobre.

RNG

Nika, neviem aka pliaga sa ta chytila, ci to je virus alebo nejaka potravinova nakaza. Ale po tak dlhom case choroby si urcite velmi oslabena, takze ti odporucam najma doplnky, co su zaroven aj vyziva, nielen antimikrobialne.
Odporucam 2 x 10 gramov praskoveho colostra
2 x 5 gramov monolaurinu
a pre istotu aj chaparal, 2 x 1 gram.
Tieto su ucinne(az na chaparal) aj na rozne ine nakazy nielen virusove
Davky, co som uviedol su minimalne, samozrejme mozes brat aj viac. A zrejme ti ta pliaga pokazila aj vyrobuy kyselin a enzymov, tj odporucam ti brat doplnky z tychto, ako aj extra mikrovlakniny a probiotika.