prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Elesar, chlorid hlinity(AlCl3) je velmi mala molekula a vyborne sa vstrebava cez kozu.
Cez kozu prejdu aj ovela vacsie molekuly, napr z kokosoveho oleja triglyceridy zlozene z kyseliny laurickej(C12)
Jedna z ucinnych metod na "odhlinnikovanie " tela je sediet vo vani s teplou vodou a dat do nej pol salky bielidla Chlorox, asledovne zamorenie chlorom, ktory je tiez karcinogenny sa riesi pitim kvanta vody.
golla,krehke steny ciev(kapilar) potrebujes mnozstvo antioxidantov(vit C-3 gramy, vitamin E 400 IU, grape seed extract 100 mg, extrakt zo zeleneho caju, 350 mg a hromadu farebnych zelenin)A pouzivaj 2x 1 lyzicu lecitinu do tyzdna na ocistenie ciev, hrubozanesene cievy su tiez krehke.
fifinana, 3x2 Bone essentials , zakazdym s troma tabletami spiruliny.
RNG, prosím ťa, dá sa nejakým vyšetrením zistiť či si telo dokáže vytvoriť dostatočné množstvo protilátok proti streptokokom?
RNG...chcel som sa opytat este na jednu vec, tentoraz z ineho sudka. nie tak davno na slovensku prebiehala debata o skodlivosti ci neskodlivosti antiperspirantov - jednalo sa hlavne o hlinik, ktory obsahuju. jedni tvrdili, ze hlinik skodi, moze dokonca sposobit rakovinu, ini odporovali, ze molekula hlinika je prilis velka na to, aby sa dokazala vstrebat transdermalne. mas nejake poznatky o tychto veciach??? vdaka.
RENCAAA...tak drzim palec, nech ti dobre dopadne :)))
no.. a nakoniec, ked si dava ten jod a ako pise RNG, napravi sa tym aj hladina hormonov stitnej zlazy, tak by to aj tak ani nemala sancu zistit, vsak? ;)
ja idem v piatok na odber, 19. sono. veru som aj ja zvedava.
RENCAAA...aj ja som sa cudoval. endokrinologicka si asi vystacila s vysledkami spred mesiaca, ktore mala od obvodnej doktorky. neviem, v tejto teme nie som nejak doma.
elessar. sono urobila, rozbor krvi nie?
ved z krvi sa zistuju hladiny hormonov, dost divne, ze na skusku a uvidime..????