prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
RNG: Skúsil som svoj osvedčený liek Acylpyrin a bolesť kľúčnej kosti počas cvičenia nebola žiadna.
Samozrejme, Acylpyrinom nič nevyliečim, takže dám na Tvoju radu a kúpim si u vás Tripple Strength Glukosamín-Chondroitín alebo Glukosamín MSN Complex (3 balenia).
Za tých pár stoviek to určite stojí vyskúšať, možno pomôže, možno nie.
Ako vravíš, ublížiť to neublíži.
Opäť som si pozeral ponuky iných firiem a znova vaše produkty vychádzajú v pomere cena/množstvo obsahu najlacnejšie.
Oreganovy olej ber rano, naobed a vecer pred 6 hodinou, probiotika s jablkom po 9 vecer, tak aby medzi nimi bola aspon 3 hodinova pauza.
To iste sa tyka aj vsetkych inych antibakterialnych a sirokospektralne antimikrobialnych potravinovych doplnkov(GSE, extrakt z olivovych listov, graviola, lapacho....)
Selen a zinok odporucam kazdemu, ber ich hned zrana, hlavne kvoli imunite, ale pomaha to aj na ine, napr acne.
Protokol dr Berksona su vlastne regenerujuce antioxidanty, tie sa mozu brat kedykolvek.
možem brať naraz oreganovy olej probiotika kokosovy olej, a protokol dr. berkinsona? mam zaplesnene telo-kandidu z alkoholu. tak pomôže mi toto? a ako to mam brať ...nejaké časove rozmedzie? alebo všetko naraz? a este aj zinc for acne k tomu. aj ked nemam akne..ale bol som v minulosti preliečeny roaccutanom a bojim sa že sa mi to vrati..môžem toto všetko naraz?
ada 33, plesen zialbohu nie je len na jazyku ale aj inde v tele.
Pozri na temy proti plesnoiam a kvasnym infekciam
Zasada je nizkosacharidova dieta, vela kokosoveho oleja(alebi z neho vyrobenu kaprylicku kyselinu) a oreganovy olej 3x300 mg. No a samozrejme brat probiotika, tie by mali vyrabat v crevach protilatky proti plesniam.
jaja, neviem co sa deje, ci maju problemy s linkami ci co, maju byt otvoreni podla pracovnych hodin, ci je dost tovaru, ci nie....
volala som do predajne v LC, nikto mi to nedvíha 2 den. kedy bude možné sa tam dovolať? súvisí to s nedostatkom tovaru? dakujem
ada 333, biely jazyk su plesne, Jazyk ma byt ruzovy.
ivva, nemam ani sajnu.