Otázky na RNG

enzym

RNG a nemozu si zriadit novy mail schranku? ja potrebujem mat napisane tie ceny a produkty , mam toho na viac, kam to mozem poslat na aky iny mail? ja fax nemam! a v lucenci mojim znamym PC neblbnu. to jak je mozne?-----------

a este ten multienzym co mas som teda nepochopila ci obsahuje len tie rastlinne alebo i zivocisne pankreaticke enzymy?teda ci mi multienzym postaci a pokryje aj potrebu pankreatickych? dik

RNG

camphylobacter je bezna gramnegativna bakteria, ktora sa casto nachadza v zvieracich vykaloch a moze sposobit otravy nakazenym jedlom podobne ako salmonely, escherie coli a pod
Da sa znicit GSE, koloidnou striebornou vodou a mnohymi inymi prirodnymi.

RNG

Enzym
Pancreolan obsahuje 220 mg pankreatinu a hromadu zbytocnych pridavkov=neoznacenych E-ciek v jednej tablete.
Produkt Pancreatine v mojich predajniach obsahuje ekvivalent 1400 mg pankreatinu v jednej tablete.
Multi enzyme je este silnejsi, lebo zivocisny enzym pancreatin sa znacne znici zaludocnymi kyselinami, kdezto rastlinne enzymi v Multi enzyme su na kyseliny odolne.
......
Viem, ze pocitace maju pokazene aj linky si tam v kybli, takze sme sa dohodli komunikovat telefonicky a faxom.
Kym som to zistil ale uplynulo plno casu a neoznamili mi, ze vybehli z viacerych tovarov.
Dnes odchadza zasielka, v ktorej budu aj probiotika(100 flasiek) a chystam 2 dalsie.
Nechapem, ako sa moze stat, ze v ramci jednej krajiny su take hrozne rozdiely medzi pocitacovymi linkami ako medzi Bratislavou a Lucencom!
Na nete sa omluvam uz vyse 1/2 roka za mizerne linky dufajuc, ze sa zlepsia, teraz mi uz praskla trpezlivost a nariadil som im pouzivat fax a telefonne spojenie.Kaslat na pocitace!

Martin_242

RNG: Ešte som zabudol, neodporučil by si mi glukosamín skombinovať s nejakou masťou, ktorú by som nanášal na postihnuté miesto?
Ďakujem!

Martin_242

Veď práve, ja viem, že Acylpyrinom len tlmím bolesť a nič nelieči, ale to, že aj zvyšuje rozpad kĺbových väzív som nevedel. To rozhodne nechcem.
Ďakujem za dobrú radu, tak či tak si v pondelok idem k vám kúpiť prípravok s Glukosamínom, mne zdravie za tých pár peňazí rozhodne stojí.
Tripple Strength je na 45 dní, takže budem užívať a potom uvidím.
Poprípade kúpim 3 balenia Glukosamín MSM komplex za podobnú cenu.

RNG

Martin, NSAID protizapalove a prostriedky, proti bolesti, zvysuju rozpad klbovych vaziv(aspirin je silne kysla latka, ktora rozpusta kolagenove a mukosacharidove("huspeninovite)struktury.
Pri porovnavani napr glukosaminu a aspirinu po troch tyzdnoch bola bolest klbov mensia s glukosaminom, nez s aspirinom. Pricom efekt trval aj po prestati brania glukosaminu, ale nie aspirinu, co je samozrejme, lebo aspirin len tlmi bolest a glukosamin regeneruje.

enzym

RNG treba k tvojej enzymatickej zmesy si dokupit este aj nejake zvlast pankreaticke enzymy ako napr, pancreolan ci ine,alebo staci ten tvoj tusim multienzym-su tam aj dostatok pankreatickych v nom obsiahnutych?
...a inak, mi nereaguju na mail som co posielam na kata.machu@szm.sk chcem spravit vacsiu objednavku a aj veci co nie su v ponuke a neviem ceny a nik mi neodpisuje, potrebujem si dat poslat dost veci od teba a potrebujem k tomu aj cenniky co nemas na nete uvedene a tiez neviem ci maju probioticku zmes a ine veci. preco mi neodpisuju???ako to potom objednam?