Otázky na RNG

redka

ja netvrdim, ze to bolo 100 % z dcka... proste som zacala brat v jeden den nove veci a mala som divne pocity... tak som sa snazila prist na to, z coho... to je vsetko.... ale zobrala som teraz za cely den len dcko a mk7 a tato divna reakcia neprisla, takze vylucujem, ze to bolo z toho... len som to musela otestovat... mozno to bolo kombinacou viacerych veci alebo to vobec nesuviselo s doplnkami... tazko povedat...

mozes mi prosim este napisat nieco o tom bore (borone)?

RNG

rita 12, na to aby si si nieco zapamatala to musis opakovat minimum 15 minut, inac sa ti to do pamati nezapise. A musis sa naucit sustredit a nemysliet na nic ineho.
Na zlepsenie pamati je napr doplnok antioxidantov ako vinpocetine(30 mg), huperzine A(200 mikrogramov) a gingkolidy(60 mg 24% vytazku).

RNG

redbatica,sice vsetko je mozne, ale reakcia na D-3 , to som este nepocul. Kedze sa to uklada dlhodobo b peceni, netreba ho brat ani pravidelne. ja si dam raz za tyzden 5-6 kapsul, tj az 30 000 IU, K-2 sa snazim brat pravidelnejsie, lebo ma kratsi zivot v tele.

ritta12

Ahoj, Rng ci by si nasadil na pamat, potrebujem si doplnit vzdelanie, mam 35 rokov ale tazko sa mi pamataju veci,rychlo zabudnem, co by bolo vhodne? Dakujem

pancucha

RNG prosim o radu ohladne wild yam..ked chcem upravit pravidelny menzes mam ho brat kazdy den aj pocas menzesu kapsule obsahuju 10% diosminu.

redka

Tak vcera som dala to D3 s mk7 a negativna reakcia sa nekonala. Tak teraz vaham ci si mam kupit to slabsie dcko. Pravdupovediac sa mi nechce zas objednavat : uvidim este.

Ale chcela som sa ta RNG opytat aku ulohu ma bor v suvislosti s dckom, vapnikom, magneziom... Teraz som o tom zacala citat dost zaujimave veci...

RNG

Kajulka, neviem o akom clanku hovoris. Ale na regeneraciu tela po ozarovani je dobre brat adaptogen astragalus davky 2 az 5 gramov denne.
No a samozrejme vsetky antioxidanty pomahaju rozne produkty ziarenia, volne radikaly, neutralizovat.

RNG

Perla odporucam ti brat najma enzymy , jod a selen, , na odstrannenie roznych nefunkcnych tkaniv, a adaptogen cordyceps, ktory pomaha pluca regenerovat.

kajulka6

RNG cital si tu clanok o vyzivovych doplnkoch,pise to toxikolog a biolog.... Teraz som bola 3x na rentgene a 1x na CT vysetreni, zaujima ma ci to nie je vela ziarenia a ci mozem nieco spravit co to ziarenie nejak neutralizuje,rychlejsie sa ho zbavim. Dakujem