prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
RNG prosim ta co by si doporucil na pluca ked mam na nich starsie pozapalove zmeny a emfyzemove buly a drobne fibrozne zmeny. Ze vraj tie buly su vzduchom naplnene otvory ktore mozu prasknut a hrozi pneumotorax. Mam 34 rokov. Nieco cim ich zregenerujem ak sa to vobec da. Dakujem
vypocet mam doma, tak neviem ci si to dobre pamatam musim na to este kuknut potom...
pre PF: toho D3 tam bolo 360 softgels... uzila som len 5 ks takze je tam 355 ks... no a predala by som ich bud vsetky za 25 eur aj s postovnym alebo si tych 55 necham kym mi pridu tie slabsie a tie by stali tak cca 22 eur... cize 300-355 tabl za 22-25 eur... pocitala som aj s postovnym a danou, ktoru som platila...
Kikomorisko, na akekolvek rany, zapaly a hnisania je dobre davat zmes kokosoveho oleja, jemneho praskoveho cukru s par kvapkami citricidalu.
Dokonca je to dobre aj na jazvy, kde je podkozne vazivo poskodene a potrebuje extra vyzivu a ochranu.
Bone essentials sice obsahuje vitaminy D-3 a K-2, ale nie velmi velke davky. Osobne odporucam si doplnit viac, D-3 od 2000 do 5000 IU a K-2 od 50 do 200 mikrogramov, cim viac D-3, tym viac K-2.
To plati najma pre ludi s osteoporozou
zdravim p. RNG, poprosim ta o radu, co treba dat na popaleninu na ruke, vznikla vyliatim horuceho caju, nejak to zacina mokvat... dopredu dakujem za tvoju odpoved, vsetko najkrajsie a najlepsie do noveho roka
zdravim p. RNG, poprosim ta o radu, co treba dat na popaleninu na ruke, vznikla vyliatim horuceho caju, nejak to zacina mokvat... dopredu dakujem za tvoju odpoved, vsetko najkrajsie a najlepsie do noveho roka
nakolko Bone essentials obsahuje K vitamin, je potrebne plus uzivat aj K2 vitamin?
Orol, zialbohu to neviem otvorit, a nedovoli mi to zaregistrovat sa. Takze : No comment.
Kedze K-2 len malizko zvysuje zrazanlivost krvi, staci brat len o trochu vioac nattokinazy aby si tento jeho ucinok vybalancovala. Ale bez K-2 je D-3 neucinny a na zabudovanie mineralov do kosti su teda oba vitaminy nevyhnutne.