Otázky na RNG

perla1

RNG prosim ta co by si doporucil na pluca ked mam na nich starsie pozapalove zmeny a emfyzemove buly a drobne fibrozne zmeny. Ze vraj tie buly su vzduchom naplnene otvory ktore mozu prasknut a hrozi pneumotorax. Mam 34 rokov. Nieco cim ich zregenerujem ak sa to vobec da. Dakujem

redka

pre PF: toho D3 tam bolo 360 softgels... uzila som len 5 ks takze je tam 355 ks... no a predala by som ich bud vsetky za 25 eur aj s postovnym alebo si tych 55 necham kym mi pridu tie slabsie a tie by stali tak cca 22 eur... cize 300-355 tabl za 22-25 eur... pocitala som aj s postovnym a danou, ktoru som platila...

RNG

Kikomorisko, na akekolvek rany, zapaly a hnisania je dobre davat zmes kokosoveho oleja, jemneho praskoveho cukru s par kvapkami citricidalu.
Dokonca je to dobre aj na jazvy, kde je podkozne vazivo poskodene a potrebuje extra vyzivu a ochranu.

RNG

Bone essentials sice obsahuje vitaminy D-3 a K-2, ale nie velmi velke davky. Osobne odporucam si doplnit viac, D-3 od 2000 do 5000 IU a K-2 od 50 do 200 mikrogramov, cim viac D-3, tym viac K-2.
To plati najma pre ludi s osteoporozou

kikimorisko27

zdravim p. RNG, poprosim ta o radu, co treba dat na popaleninu na ruke, vznikla vyliatim horuceho caju, nejak to zacina mokvat... dopredu dakujem za tvoju odpoved, vsetko najkrajsie a najlepsie do noveho roka

kikimorisko27

zdravim p. RNG, poprosim ta o radu, co treba dat na popaleninu na ruke, vznikla vyliatim horuceho caju, nejak to zacina mokvat... dopredu dakujem za tvoju odpoved, vsetko najkrajsie a najlepsie do noveho roka

RNG

Kedze K-2 len malizko zvysuje zrazanlivost krvi, staci brat len o trochu vioac nattokinazy aby si tento jeho ucinok vybalancovala. Ale bez K-2 je D-3 neucinny a na zabudovanie mineralov do kosti su teda oba vitaminy nevyhnutne.