prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Rng prosim ta aky mas nazor na uzivanie "adrenal cortex" v pripade vycerpanychnadobliciek? Ma to zmysel? A ak uz brat taky doplnok tak akej sily? Kolko mg, ako casto?
no link nepresiel..
bolo to od Now Bone Strength
hodna nahrada na frakturu by bolo toto?
-odkaz odstránený-
zo Swansonu sa neda objednat Bonne essentials. nevies prosim, poradit kde by sa dalo objednat nieco podobne dobre na kosti? dakujem
RNG, zaujal ma clanok o betulinovej tinkture, kt. sa da vyrobit aj doma z brezovej kory. Ako odhadujes ucinnost tejto alkoholovej tinktury? Keby porovname chagu 1000mg, a tuto tinkturu, k comu sa da dospiet? Chcem si ju spravit doma, potrebujem vylucne len ten az 96% alkohol? myslim ze bude problem ho dostat:/...
prosim, cim si zvysim imunitu, ak som v kontakte s pacientom so zapalom pluc vyvolanym plesnami. dakujem
prosim nieco proti zapalom v tele.... dakujem vopred!
Dna je najma z privela stavelanu vapenateho v tele, ale k tomu prispiwevaju aj krystaliky kyseliny mocovej, co sa tvoria z roznych purinov v jedlach. Alkalizacia tela najma napr draselnou bikarbonou(kalinat) ich pomaha odstranit. Tiez je dobre si volit jedla s nizkym obsahom purinov.
www.acumedico.com
Zaujimave, ze napr ceresne pomahaju na dnu.
nikdo tam nespominal, ze by z acv schudol, tvrdia, ze pomaha aj na dnu, niektori pouzivaju bio, ze to maju aj s probiotikmi, neviem, skusam, ja vlastne len tipujem, ze v chrbte ma obcas pichlo z reumy, oni to praktizuju uz roky, jedna pani spominala, ze uz 30 rokov, ale za pokus to stoji.
Octy iastocne potlacaju chut do jedla a ako kyseliny cheluju mineraly z telam, tj aj kalcifikaty. Ale nie kyselinu mocovu, ktora sa da z tela dostat len alkalizaciou napr kyslin uhliocotanom draselnym,. ktory sa naviaze na kyselinu mocovu a zvysi rasdove jej troz[ustnost v tele, co sa jej tskto lepsie vodorozpustnej teda zbavi