Otázky na RNG

jozkos61

dobre tak napr toto : 5-HTP(serotonin) a stJohns wort, ten lubovnik nemam pit teda ?? ci v tom stjohns wort je lubovnik obsiahnuty??

ako to davkovat a hlavne s kade to mam zohnat prosim , nejaku dobru stranku kde mi to aj prejde hranicami?? ak to nejde sem napis mi prosim sukromnu spravu, 5htp som videl aj na protein.sk ale neviem ako to je kvalitne, tie ostatne co si pisal neviem nemozem zas naraz sto veci brat asi postupne...

Moze mi to pomoct na tie problemy co som pisal na začiatku ,,??cital som tu temu na 5htp a ten johns wort a niekomu to nepomohlo cize tazko sudit kazdy je iny... dakujem

Nataly151

Môžem sa ešte opýtať ako dlho mam pancreatin užívať A aký vplyv to bude mať na už existujúce znamienka?ďakujem

RNG

Vobec si nerobim srandu s tym otvorenim hlavy, inac totiz tie rozne mikroorganizny, najma hlienove sa nedaju zistit. A aj tak si lekari z hlienovymi infekciami nerobia problemy, nepovazuju ich totiz za extra nebezpecne
Sustredia sa najma na bakterie, na ktore maju casto rozne ucinne atb.
Na ine maju pomerne malo, ked vobec.
Na alternativu na rozne nervove problemy odporucam najma 5-HTP(serotonin) a stJohns wort, co je ucinny ako ssri, snri, na dopamin a a Gabu v mozgu.Niekomu pomaha L-theanin, niekomu SAM-e, niekomu na Gabu vitamin B-3, co ju z tela prepravi do mozgu cez mozgovu krvnu barieru.

jozkos61

ok čize aku kombinaciu najlepšie odporučas aby sa dosiahol ucinok ako frontin alebo lexaurin ?? aj davkovanie prosim

a co sa tyka vyšetreni mozem ako si radil si dat s krvy dat urobiť čo najviac testov ale to je asi všetko, inak uz neviem ako dojdem na problem....mozno ta psychika aj ked neviem ci moze az tolko veci sposobovať. ..s tym otvorenim hlavy si snad robis srandu...

RNG

Nataly, na vsetky nefunkcne utvary na tele su ucinne silne enzymi, ako napr entericky pokryty pancreatin, davka 2 x 6 gramov ekvivalent.
Na hojenie ran po vypalovani by som pouzil zmes kokosoveho oleja a jemneho praskoveho cukru
Vylepsit sa to da aj par kvapkami citricidalu.

Pre dievcata, co mali v mladosti nizke hodnoty hormonov, pripadne boli na roznych dietach, ktore im ovplyvnili rast prs je mozne rast povzbudit aj v rannej dospelosti.

Prostriedky co na to pomahaju obvykle obsahuju yam(diosgenin),saw palmetto(rastlinne steroly) vytazky z dateliny, vytazky zo soje a podobne.

Tu je mensi prehlad roznych vyrobkov a ich hodnotenie pouzivatelmi:

www.breastoptions.com

Zvacsenie prs je dost permanentna zalezitost, ked sa raz zvacsia, tak to aj po dobrati roznych pomocok zostava na dlhe roky. Tak ako po tehotenstve trva tiez ciastocne zvacsenie prs velmi dlho u vacsiny zien.

RNG

Cerva, hnacky mozu byt par dni, to je dosledok herxheierovej relakcie, kde sa vybije v tele privala mikrobov a telo sa nestaci od ich vyluckov odmorit

RNG

Detaily, bez problemov to mozes kombinavat.
Celkove, velmi zriedka sa doplnky nedaju kombinovat. a aj tak nie su kombinacie skodlive. len jedno moze druhe deaktivovat. napr neberes antioxidanty a oxidantami, probiotika z antomikrobialnymi, ale das niekolko hodin pauzu medzi ne.

RNG

Inac ked si myslis, ze sa v krvi objavia infekcie v strednom uchu, tak to si na omyle. A nijak inac, okrem otvorenia hlavy sa nedaju zistit..