Otázky na RNG

RNG

Jozko, na virusy su atb uplne neucinne, prave naopak znkcenim probiotickej crevnej flory ich podporia podobne ako aj hlienove kultury, kvasne, mykoplazny a podobne.

Nataly151

RNG velmi pekne ťa chcem poprosiť, porad, už som zúfalá.
Mám velmi vela znamienok, najviac na chrbáte a v oblasti prs a brucha. Skúšala som laserové odstránenie-všetky znamienka do 2 mesiacoch dorástli, a po chirurgickom mi ostávaju obrovské keloidy..nemám inu možnosť ale nechcem ich mať na tele, som mladá a mám z toho komplexy. Počula som o domácom odstránení - natierať jablčným octom alebo cesnakom. čo si o tom myslíš? príp. je nejaký iný spôsob ako ich odstrániť?alebo aspon nech vyblednu!

Moj dalsí obrovsky komplex je plochý hrudník, mám nulky a mam 25 rokov, na plastiku nemam :( ako ich zväčšiť? aspoň na jednotky? dakujem krásne za prípadnú odpoved a záujem

bager

Rng prosim ta nemozes napisat ake mnozstvo 5 htp mozem denne brat a ci nema nejake vedlajsie ucinky mam 53 rokov dakujem

cerva

Dobry den prajem Rng, skusim aktualizovat moj stav. Beriem vsetko co ste mi napisali. Citricidal, kvapkǎ do nosa, serrapepraza chapparal nac a oreganove kapsule plus este probiotika. Vykychla som jeden cap ale na mandliach stale male hnisave bodky, mierne zacervenanie. Mavam dost z tych pripravkov hnacky, je to mozne? A este otazocka k tomu vyrastku. Da sa stym nieco spravit? Ta orl lekarka na to vobec nereflektovala, mohla si to nevsimnut? Dakujem za odpoved :)

PF2014

Ahoj, beriem MSM 1 gram denne, pomôže to na kĺby?? Samozrejme, beriem aj iné veci, len som chcel vedieť, že či to stačí, či nie, lebo som čítal, že dávkovanie môže byť oveľa vyššie.

bager

Rng prosim o radu objednal som si 5 Htp chcem sa spytat mozem to kombinovat s niacinom alebo magneziom a cajom z lubovnika .dik za odpoved .Bager

jozkos61

ešte jedna otazocka RNG prosim, pisal som aj nižšie ale keby sa nato pozrem s psychickej stranky, na tvojej webside som pocital dost o lubovniku, thriptophane a 5htp asi kombinovat to je moc , že ? tak co by si odporučil pri tažšich psychickych problemoch ( prepokladajme že to bude psychika cisto teoreticky keby mamu chcem dostat s brania liekov ci to pomoze mne neviem ale skusim) lubovnik pit 2 az 3 krat denne a kombinovat to s triptohpanom alebo 5htp ??
problem s travenim, divne zavrate alebo divne pocity v priestore, depresie s toho stavu, problemy s travenim bolest krčnej a hlavy, nechutenstvo, nespavosť. dik

ladycat

RNG, a co konkretne odporucas? Lebo dostatok kyselin, enzymov, mikrovlaknin a probiotik je strasne rozsiahla odpoved, ktorej ako lajk moc nerozumiem:-( Ten Probiofix je slaby doplnok? Treba brat dlhodobo to psyllium? A co napr. oreganovy olej? ( pripadne ho mozem užiť, aj ked som alergicka na penicilin??) Velmi pekne Ti dakujem za tvoj cas a odpoved.
Ps: a myslis, ze je nutne podstupovať tu kolonoskopiu, ked nemam hnačky, zápchy, bolesti brucha??

jozkos61

zdravim dakujem za reakciu, na stredne ucho som bol vyšetreny este na zaciatku mojich tažkosti, u krcno nosno ušnej, krv mi bola brana uz x krat kde som mal vzdy vsetko ako povedala lekarka ukažkovy krvy obraz aj som si priplatil za navyše veci v tej krvy za8eur neveim ci tam boli tie veci co si spominal ale momentalne mam nasadene antibiotika 3 dnove Sumamed na zapal hrdla a teploty, ciže tie by mohli poriešit aj tie virusy ?
nuz neviem kazdy nechape lebo vsetky vysledky mam vyzdy dobre, ci už sono brucha, gastroskopiu,endoskopiu, kardiolog, neurolog,očna, štitna zlaza, cize co ty nato ? mam v rodine z matkynej strany neuroza, liecena na psychiatrii, ale ja si nemyslim ze tieto vselijake obtiaze mozu byt s toho....
dakujem za odpoved