Otázky na RNG

RNG

Viedencan, nechapam, kvoli ktorym tabletkam nemozes pot mlieko?
Inac mlieko nepije vyse polovice svera a predsa maju dobre zuby
Mak ma hodne vapnika, mandle, rozna zelenina atd, tak di polna vitaminy D-3 a K-2, aby sa tito dobre absorvovalo a zabudovalo. Preidadne ber na kosti aspon docasne Bone strength od firmy NOW

RNG

Jozko, zrejme ze mas viacej problemov, vcitane z pokazenym travenim, nakazou v strednom uchu uchu a viac. Daj sa vysetrit na moznost boreliozy, chlamidii pneumoniae a podobne, to su choroby sice pomale, ale podstatne ovplyvnuju imunitu

viedencan

ahoj RNG koli tabletkam nemozem pit uz 2 roky mlieko kravske a odrazilo sa to na mojich zuboch mam ich labilne kravske mlieko som nahradil sojovym hned pred 2 rokmi ale nepomohlo to dal som si kalcium ale to tiez neni take kvalitne a okrem toho je to syntetika, co prirodne by si mi poradil na nahradu klasickeho mlieka, a co synteticke?

Lenka.a

Ahoj RNG, prosím ťa dá sa zlepšiť stav pleti na tvári a vyčistiť ju od rôznych nedostatkov ako napr. občasných vyrážok či jaziev po akné? Ktoré doplnky sú najdôležitejšie a v akých množstvách? Ďakujem!

ladycat

Ahoj RNG, opat sa obraciam na teba. Uz 3/4r mam ten problem, ktorého sa neviem zbaviť: "bublinkuje" mi v bruchu, ale je to take, ze mi stale chodia bublinky po bruchu, hlavne v pravom dolnom rohu, kde (myslim) prechadza tenke crevo do hrubeho, tam mi to bublinkuje skoro stale...niekedy viac niekedy menej. Je to nezavisle od jedla, alergie nemam vraj ziadne, uz som skusala psyllium brat, potom aj probiotikum Probiofix, a od novembra som brala aj doplnok Tree 3 Chlorella (3mesacna kura), s ktorou som skoncila v týchto dnoch, zial vysledok ziadny. Stolica je pravidelna kazdy den, konzistencia v poriadku, robila som si aj domaci test na okultne krvacanie a vysledok bol o.k. Presla som vsetky mozne clanky a fóra na webe, ale nijaký gastroproblem/ochorení sa nestotoznuje s mojimi tazkostami. Samozrejme ma podstupit kolonoskopiu, ktorú odkladam, kedze ziadny z tych gastroproblemov na mna nesedi, a myslim si, ze mi tym vyšetrením aj tak nic nezistia >:-( Dakujem Ti.

jozkos61

zdravim RNG potreboval by som pomoc na seriu mojich vela zdravotych problemov ktore cikluju..
aby som zacal na zaciatku cele to zacalo asi pred 4 rokmi ked som mal 23 rokov, začalo to tak, ze ma bolela krčna chrbita a temeno hlavy par tyzdnou a potom to cele začalo, bolest hrdla a teplota boli sprievodne javy ale to preslo ale začal som mat zavrate ktore mavam dodnes, niekedy to nieje ani zavrat ale je mi tak neprijemne v priestore tazko to opisat možno ako cez igelit keby si pozeral,nechutenstvo k jedlu aj ked si hladny len ucitis a uz chces grcať, nespavosť, problemy s travenim, rychly pulz, nespavosť a strieda sa to, poskusal som uz vsetko mozne aj nemozne, a dokonca posledny rok som upravil jedalnicek lebo som podla testov intolerancie vylucil mlieko, vajcia aj muku az na neustalu bolest krcnej chrbtice som bol ok ziadne stavy , po vianociach mi to zas zacalo jedol som blbosti, zacalo to bolestami hrdla, a vlastne cely ten kolobeh sa mi zacal znova, mam rychly tep zacnem sa bat a uz mam paniku s toho, potom ma boli pod pravym rebrom potom ma stale naduva aj ked nema s coho, ide doobveda aj 5x na zachod aj ked stolica je normalna tak stale chodim na wc, a co je najhorsie nemozem spat v noci, niekedy celu noc niekedy sa budim celu noc, niekedy uz neviem co mam robit a mam s toho fakt depresie zacnem sa bat a uz sa to spusta samo, mne vraveli nejake terapeutky ktore som navstivil ze to je typicky zlcnik problem,a psychika, ja neviem , moze to byt nieco s travenim -? ale co ta bolest v krku, temene? zlcnikova draha? neviem ci mam prikladat všetko tomu ..prosim o radu ake doplnky alebo da sa osobne stretnut s vami §,?

RNG

Nuz malicko to pomoze, ale treba skor adresovat priciny hnacky Cast ju zastavi napr luzica kolostra zniesana z s lyziciu mikrovlakninami za ho hodinu pridat poobiotika. Opakujes z osem hodinovymi prestavkami az do zastavenie hnacky. Obvyke to byva od 3 davok az po 9, najma pri otrave zaludka to trva samozrejme dhsie.

RNG

Na stitnu zlazu treba jod a selen, najma ked je zvacsnena. Davka jodu odporucena je 2 az 6 miligramov a davka selenu 200 az 600 mikrogramov. Tebe radim tie vyssie davky