prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
tak ja si tu v lekarni kupim 5htp a zacnem brat a objednam z iherbu ten st worh aj tak ma chodit mesiac dodanie tak dovtedy aspon uvidim,
inak minuly tyzden som bol chory, antibiotika na tri dni,teploty a hrdlo chytene a dnes zas citim hrdlo, neni to vyslovene cele hrdlo cervene ale v jednom bude ked prehltnem ma boli, neni to vidno je to nizsie v hrtane, neviem ci aft alebo nieco...a povlak na jazyku taky nazltly ako keby, hovori ti to nieco v tom mojom spektre problemov ? diki
No zatial som bral tak okolo 4g za den...je to koli akné a mastnej pleti.Myslím že je to vitamín rozpustný vo vode tak by to nemalo až tak vadiť...zatial nejaké extra negatívne účinky necítim...sú tu témy ohladom brania aj 10 gramov denne a málokto sa sťažuje...myslíš že je to až tak škodlivé?
Jozefe, 5 gramov vitaminu B-5 je besna davka a moze uz mat nasledky predavkovania
www.buzzle.com
Neviem na co beries tak velku davku.
Chcem to, zialbohu jedine silne prirodne anestetika su dnes zakazane drogy . Kedysi bolo predavane surove opium v alkoholickom roztoku zname ako landanum (laudare=chvalit), zname a ucinne najmenej 3000 rokov.
Teraz si ho vyhradili na pouzivane len podla lekarskeho predpisu.
Inac mozes si to objednat napr z iherb.com.
Jediny st Johns wort ale podporucam len z firmy Paradise Herbs, ktory ma na 3 kapsule (narazove jednodenne) 3 mg hypericinu a 30 mg hyperforinu. Obe su potrebne na ucinnost.
Jozkos, ak mas problem len so serotoninom, odporucam lacnejsie 5-HTP.
Ak mas problen aj s inymi neurotransmeterami(20% ludi ich ma s viacerymi) tak st john's wort by bola lepsia alternativa.
Inac oslabene travenie ma aj nasledky s oslabenou absorbcou materialov potrebnych na vyrobu roznych neurotransmiterov
Ahoj RNG, môžeš mi dať nejaké typy na najsilnejšie anestetiká aké poznáš?
dobre cize uz som zmateny mam objednat ten 5htp aj ci len st worh??
idem z iherbu objednat trosku drahe dodacie podmienky ale co uz...pripadne od akej firmy je dobre 5htp ak aj to mam objednat ...
a najlepsie aj s kade to mam objednat najvyhodnejsie ? akujem
Jozefe vitamin A na to mena vplyv,
pupavove korene mozu mat, ale nie vela, skor pozitivne kvoli sterolom, ,ktore obsahuju a tieto zmensuju hyperplazicku/zvascnenu prostatu a moZu prispievat k libidu.