prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Jozko, atb sice znicia bakterie, ale naopak umoznia plesniam, kvasnym a hlienovym infekciam sa rozmnozovat. Preto ten kasel hlieny a podobne.
Odporucam na to brat oreganovy olej kapsuliach(3 x 2 kapsule toho z NOW), a NAC 2 x 600 az 1200 mg na odhlienovanie.
A samozrejme co najskor si nasadit probiotika a rozmnozovat ich /krmit mikrovlakninami, lebo probiotika nam vyrabia az 70% vsetkych protilatok proti skodlivym mikrobom, co napadaju neustale telo.
Zialbohu tie atb dokladne znicia...
Potreba tela je pod 10 mg, mozno aj 1000 mg nesposobuje skody alele by pre kazdeho 5 gramov bolo ulpne bezpecne povedat neviem.
Inac na vylucovanie mazu ma vasci vplyv vitamin A, vo forme retinyl palmitate. Teda ked chces proti mastnej=normalnej zdravej pokozky bojovat.
tak ja si tu v lekarni kupim 5htp a zacnem brat a objednam z iherbu ten st worh aj tak ma chodit mesiac dodanie tak dovtedy aspon uvidim,
inak minuly tyzden som bol chory, antibiotika na tri dni,teploty a hrdlo chytene a dnes zas citim hrdlo, neni to vyslovene cele hrdlo cervene ale v jednom bude ked prehltnem ma boli, neni to vidno je to nizsie v hrtane, neviem ci aft alebo nieco...a povlak na jazyku taky nazltly ako keby, hovori ti to nieco v tom mojom spektre problemov ? diki
No zatial som bral tak okolo 4g za den...je to koli akné a mastnej pleti.Myslím že je to vitamín rozpustný vo vode tak by to nemalo až tak vadiť...zatial nejaké extra negatívne účinky necítim...sú tu témy ohladom brania aj 10 gramov denne a málokto sa sťažuje...myslíš že je to až tak škodlivé?
Jozefe, 5 gramov vitaminu B-5 je besna davka a moze uz mat nasledky predavkovania
www.buzzle.com
Neviem na co beries tak velku davku.
Chcem to, zialbohu jedine silne prirodne anestetika su dnes zakazane drogy . Kedysi bolo predavane surove opium v alkoholickom roztoku zname ako landanum (laudare=chvalit), zname a ucinne najmenej 3000 rokov.
Teraz si ho vyhradili na pouzivane len podla lekarskeho predpisu.
Inac mozes si to objednat napr z iherb.com.
Jediny st Johns wort ale podporucam len z firmy Paradise Herbs, ktory ma na 3 kapsule (narazove jednodenne) 3 mg hypericinu a 30 mg hyperforinu. Obe su potrebne na ucinnost.
Jozkos, ak mas problem len so serotoninom, odporucam lacnejsie 5-HTP.
Ak mas problen aj s inymi neurotransmeterami(20% ludi ich ma s viacerymi) tak st john's wort by bola lepsia alternativa.
Inac oslabene travenie ma aj nasledky s oslabenou absorbcou materialov potrebnych na vyrobu roznych neurotransmiterov
Ahoj RNG, môžeš mi dať nejaké typy na najsilnejšie anestetiká aké poznáš?