Otázky na RNG

mirka 23

Marissa,
1. Pre tvoj organizmus je veľa tak akurát tá HAK, k zinku a probiotikám by ti asi RNG odporúči selén a probiotiká by sa mali brať po 2 tablety denne, tak je to aj v návode. A prečo berieš práve tieto probiotiká? Pozerala som že sú asi slabšie ako tie od RNG. Tvoje majú 500 milionov baktérií, moje majú 3 billion baktérií, zloženie baktérií je to isté. Akurát že moje stáli 250sk (100 tabliet), neviem za koľko kupuješ ty.
No a mimochodom Zinok 50 mg 100tab. stojí 74sk! Takže sa tiež oplatí.
U RNG som zaplatila za doplnky (kvalitné) tretinu z toho čo som nechala za to isté v lekárni.

marisssa

ahoj RNG-- mam(zas) par otazok: takze, uzivam probiotika Probion,vzdy s jedlom,1tbl denne, potom rano zinok, vecer vit E a hak Jeanine.
1otazka: nie je to velka zataz pre moj organizmus?
2otazka: kedy by som mohla ocakavat nejake zlepsenie, ci viditelne, al. citelne z tych liekov? (teda vit E a zinok-koza, Probion-traviaca sustava, imunita)
dakujem ti veeelmi krasne!:-)

RNG

Ja som cukrovkar tiez a na hojenie ran musim pouzivat zmes cukru, kokosoveho oleja a trochu GSE(lyzica kokosoveho oleja, 1.5 lyzice jemneho praskoveho cujru a 5-10 kvapiek GSE)
Tak sa mi rany zahoja do tyzdna, inac hnisaju mesiace.
....
Zazvorovy pakoren dobre umyjes, nakrajas na platky 3-4 mm hrube a povaris pomaly v silnom cukrovom roztoku.
Potom ich das na pocukrovany pergamentovy papier a nechas susit v trube pri 95-100 stupnoch celzia.
Takto vysusene maju trvanlivost aj niekolko rokov.
Syrup z varenia chlad a pouzivaj do napojov, tiez je dobry na roztraseny zaludok.

iris_

dobry vecer. RNG rada by som sa vas opytala, ocko spadol z bicykla. rana sa mu dlho hojila, je cukrovkar. chodil na prevazy k chirurgovi a bral antibiotika. po mesacnom lieceni ma ranu zahojenu, ale stale je koza citliva na dotyk. neviete nieco poradit? este niekde v diskusii ste daval recept na zazvorove cukriky, ako ste si ich sam vyrabal. napisal by ste to prosim znova? dakujem.

RNG

gynex ma zoznam bylin, z ktorych sa sklada, ale tam nie su uvedene koncentracie jednotlivych extraktov, takze neviem, s cim by som to porovnaval.
Obsahuje vytazky z uzitocnych bylin, ale silne pochybujem, ze v klinicky ucinnych mnozstvach.
Nikde som nevidel objektovne hodnotenie tohoto slovenskeho vyrobku, len reklamu vyrobcu.
Naviac sa mi vidi velmi podozrive spominanie principov (pseudovedeckych) ako Biorezonancia, Psychotronika,Kristaloterapia....

mirka 23

Ahaaa, Tak ďakujem RNG :) Ja nikdy neberiem doplnky na lačno, na letáku to aj píše. Tak si ich rozdelím na celý deň.